Stilling: ovs0

Hvordan kutte Swag Gardiner

 

1.

Bestem hvor mange swags du ønsker å drape over lengden på pelmetbordet. Generelt, jo lengre styret, desto mer swags vil du ha. Se på styret og del det i like deler, en for hver swag. Del lengden på brettet med antall swags ønsket for å avgjøre hvor bredt hver swag vil være. Så et brett som er 120 tommer lang, med 6 swags, vil ha swags som måler 20 tommer bredt (over).

2.

Bestem hvor lenge hver swag skal heng (eller slipp) på laveste, midtpunkt. Husk at svømmene dine blir samlet opp i hver ende, slik at de henger som en kamskjell. Lengden din swag henger er et spørsmål om personlig preferanse. Det kan bidra til å tegne et bilde i målestokk. Merk: Siden swag er samlet opp, vil den faktiske kuttelengden være to og en halv ganger lengre enn lengden du vil ha den ferdige swagen å henge på.

3.

Bruk pelmet bord for en solid og rett kant. På bordet merker du hvor en swag skal begynne og slutte. Merk så bredden på swag. Ta en lengde på strengen og hold den i begge ender, la strengen drape fra punkt til punkt. Juster strengen til den legger lengden ned du vil ha swag. Klipp strengen i denne lengden. Dette vil være måling for bunnkurven til swaggen din.

4.

Lag et papirmønster for swag. På toppen av mønsteret merker du den ferdige bredden på swaggen. Konstruer en vinkelrett linje nedover fra midten av denne linjen, noe som gjør den to og en halv ganger lengre enn ønsket ønsket svinglengde. Dette markerer bunnen av kurven din. Legg strengen på dette punktet, sentrere den, gi strengen en mild kurve slik at endene av strengen bare stiger opp om to og en halv inches fra det laveste punktet. Denne buede linjen vil strekke seg bredere enn den øverste, flate linjen. Koble nå topplinjen til den buede linjen langs hver side med rette linjer som vil skråstille utover fra toppen ned til bunnen. Dette er ditt grunnleggende mønster.

5.

Merk plakkene på mønsteret ditt. Fra de øverste og nedre kantene langs de skrå sidene, gjør et merke to inches fra kanten. Disse er overlappingsdelene. Mellom disse merkene på hver side skal du lage tre jevnt fordelte merker. Trefoldige steder vil skape fire faktiske plater.

6.

Klipp ut swag (s) dine ved hjelp av dette mønsteret. Herfra vil du sy din swags med stofffôr, avslutte alle kanter og presse, deretter samle plagget og sy dem ned og fest swags til pelmettavlen.

En enkelt swag eller en rekke scalloping swags gjør vanlige gardiner til en designer vindu behandling. Å lage din egen swag gardin topper er ikke for vanskelig for selv en nybegynner sømstress. Å ta forsiktige målinger vil forbedre resultatene dine. Hvis du aldri har gjort gardiner før, prøv å lage et par swags av skrap stoff først, bare for å øve.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------