Stilling: ovs0

Hvordan dekorere glassplater

 

1. Legg minst to lag avis over arbeidsflaten.

2.

Fyll en kopp halvveis med vann og sett den på arbeidsflaten, sammen med et par ark papirhåndklær. Bruk vannet til å rengjøre børstene dine når du skifter mellom farger, og bruk papirhåndklær til å dab overflødig vann av penselene.

3.

Tenk på designet du vil lage på tallerkenen din. For eksempel kan du male frukter, navn, jubileum eller fødselsdato eller favorittordtaket ditt. Det er viktig å vite hva du vil at den ferdige platen skal se ut før du begynner, fordi emaljefargingen ikke vil være lett å fjerne.

4.

Vri platen over slik at baksiden vender mot deg og maler ditt design. Bare maling ryggen hvis du planlegger å bruke tallerken for å holde eller servere mat. Hvis platen bare vil være et dekorativt stykke, kan du også male fronten av platen etter at ryggen har tørket.

5.

Tillat at glassplaten helt tørkes uforstyrret , minst seks timer.

Dekorative glassplater er populære hjemme d u0026 # xE9; cor elementer ikke bare for bruk i kjøkken og spisestue, men for visning på bokhyller, mantler og vegger. I stedet for å kjøpe en dekorert glassplate, kan du lage en selv. Å gjøre det er relativt enkelt, og koster ikke mye penger eller krever et stort utvalg av materialer.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------