Stilling: ovs0

Hvordan bygge med strå og modellering leire

 

Legg fire til seks strå parallelt med hverandre, nesten ved å berøre.

Veve fire til seks strå i de første seks stroppene. Hvert halm bør alternativt gå over og under sugene blir det vevd gjennom. Individuelle stropper bør alternere deres starttilstand: Hvis en strå begynner å gå under, går neste.

3. Legg til strøer, fire til seks i en enkelt retning, alternerende retninger,

Klipp det vevde panelet til målene som trengs for prosjektet ditt.

Legg til leire

1.

Knytt din modelleringsleire, tilsett vann om nødvendig, til det kommer til en brukbar konsistens. Du bør kunne spre den ut, men den bør holde sin form når den er igjen.

2.

Dab en mengde modelleringsleir om størrelsen på tommelen på midten av halmpanelet. Spred det ved hjelp av sirkulære bevegelser.

3.

Legg til et annet tommel i dorm i et område som berører leiren du startet med. Spre ut det med sirkulære bevegelser. Fortsett å legge til og spre til panelet er dekket.

4.

Tillat at modelleringsleiren skal settes. Det trenger ikke å tørke helt, akkurat nok til å beholde sin form når du klapper på panelet.

5.

Gjenta trinn ett til tre med motsatt side av panelet.

Integrasjon

1.

Fullfør så mange paneler som planen krever. For eksempel vil et enkelt modellhus trenge fire paneler, en for hver vegg

2.

Kutte eventuelle funksjoner, som dører eller vinduer, ut av de aktuelle panelene ved hjelp av en håndkniv. Lim eller pin på andre funksjoner, for eksempel skodder.

3.

Fest panelene dine ved hjelp av alt materiale som passer for ditt prosjekt. For Tudor-stil hus kan du pinne panelene til passende balsa trebjelker. forskjellige monteringsmetoder.

Byggemodeller med halm og modelleringsleire bruker de samme grunnleggende metodene som hjemmekonstruksjon i middelalderen, en prosess som heter wattle og daub. Det er noen forskjeller. For en, vil leiren ikke inneholde noen avføring. For en annen, kan du bare virkelig bygge modeller ut av halm og leire lenger. Halm- og leirepaneler er ikke sterke nok til vanlig konstruksjon, og absolutt oppfyller ikke bygg- og sikkerhetskoder. Likevel kan du lage noen veldig attraktive modeller ved hjelp av denne teknikken.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------