Stilling: ovs0

Hvordan bygge et fuglhus med popsicle pinner

 

Instruksjoner

1.

Legg avisen ned på bordet. Legg en rekke Popsicle / håndbrikker sammen side om side til de danner en firkant. Klem en limstrimmel på den ene siden av en håndflate. Plasser den på siden halvveis fra toppen av torget, slik at den ligger motsatt av de andre håndflatene. Klem en lim av lim på en annen båt. Plasser den på siden halvveis fra bunnen av torget, slik at den ligger motsatt av de andre håndflatene. Gjenta prosessen for fire flere paneler. La det tørke helt før montering.

2. Legg en rad Popsicle-pinner sammen side om side til de danner et torg for bakpanelet. Klem en limstrimmel på den ene siden av en håndflate. Legg den limside ned 1 tommers fra toppen av torget, slik at den ligger motsatt av de andre håndflatene. Klem en lim av lim på en annen båt. Legg den lim langs en halvkant fra bunnen av torget, slik at den ligger motsatt av de andre håndflatene.

3. Legg en rekke Popsicle-pinner sammen ved siden til de danner et firkant som skal brukes til frontpanelet. Count antall pinner og fjern de tre midtpinner. Klipp av 1 tommers hver stokk. Bytt pinnene i midten av torget, og pass på at de ujevne endene knyttes til kanten av torget. La det tørke helt før montering.

4.

Klem en limstrimmel på den ene siden av en håndflate. Legg den limside ned 1 tommers fra toppen av torget, slik at den ligger motsatt av de andre håndflatene. Klem en lim av lim på en annen båt. Plasser den på siden ned rett over døråpningen, slik at den ligger motsatt av de andre håndflatene. La det tørke helt før montering.

5.

Kutt en Popsicle-pinne i halvparten. Klem limet og legg det på den første tommelen på den ene siden av pinnen. Plasser pinnen i midten av frontpanelet med døren og panelet som hadde den øverste pinnen limt en tomme fra toppen. Enden av staven vil strekke seg forbi toppen av panelet som skal brukes som en stag for taket.

6.

Lim Popsicle-staven fuglestue sammen med en varm lim pistol og varme limpinner. Plasser bunnen av fuglhuset på avisen. Hold siden og baksiden (med taket på taket) på fuglehuset sammen med en hånd. Legg en linje med varmt lim langs bunnen av hvert panel og oppover hjørnekanten. Hold til limet har satt. Sikre den andre siden og forsiden på samme måte.

7.

Vri takpanelene slik at Popsicle-pinnene som brukes til å sikre at panelene er sammen, er på innsiden og vendt mot fronten og baksiden av fuglehuset. Legg en linje med varmt lim langs toppkanten av fuglhuset. Sett ett takpanel på toppen av fuglehuset ved hjelp av støtte foran og bak for å danne toppen. Gjør det samme med det andre takpanelet.

8.

Skjær et fiskefelt 24 tommers lang. Legg fiskelinjen i en av toppene og ut den andre. Fest en knute i enden for å sikre at den henger.

9.

Fyll toppen med kutt Popsicle-pinner ved å lime dem til toppstøtten og Popsicle-pinnene som brukes til å sikre takpaneler sammen. Sørg for å holde fiskelinjen over hver ekstra Popsicle-pinne, så den er rett under taket når du er ferdig. Sett til side til helt tørr. Mal Popsicle pinne birdhouse med akrylmaling. Legg til noen dekorasjoner som er ønsket på dette tidspunktet.

Popsicle pinner er et interessant element for barn å bruke til å bygge og lage bokser, rammer, birdhouses og andre prosjekter. Et generisk navn for Popsicle-pinnen er en håndflate. Craft sticks kan kjøpes i bokser på 100 eller mer på lokale hobby- og håndverksbutikker. Popsicle / båtpinner kan limes, males og trekkes på med farger eller markører. De er enkle å kutte med et voksen saks, en skarp kniv eller en verktøykniv.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------