Stilling: ovs0

Hvordan bygge en tre vindu avføring

 

1.

Tegn en sirkel på 3 / 4-12-tommers 12-tommers hardwoodkryssfiner med kompass. Klipp ut sirkelen med et stikksag. Sand kantene med 120-grit sandpapir. Dette er setet til avføringen.

2.

Tegn et firkant på undersiden av setet ved hjelp av en rett kant og blyant. Torgets hjørner er hvor beina skal monteres.

3. Legg inn en 2- med 2- til 36-tommers hardvedbrett oppreist på hvert hjørne av torget. Disse er benens avføring. Plasser en L-brakett på innsiden av hvert ben. Fest l-braketten på plass med en skrutrekker og medfølgende skruer.

4. Legg inn en 2- med 2- ved 11-tommers hardvedbrett mellom hver av beina slik at de er opp 12 inches fra bunnen av bena. Dette er benstøttene. Plasser en L-brakett på hver av leddene. Fest støttene til bena ved hjelp av L-parentesene. Fest l-parentesene på plass med en skrutrekker og skruer.

5.

Påfør en trefinish etter eget valg. La finishen tørke før bruk. Henvis til instruksjonene som leveres med trefinishen for riktig tørketid.

Tips og advarsler

  • Legg en pute på avføringen for ekstra komfort. Krakkeputer kan kjøpes hjemme-interiørbutikker.
  • Bruk øyevern når du jobber med tre.
  • Kjøkkenkrok og karnappvinduer i stuer er ideelle mellomrom for trevinduer. Vindustoler er tilgjengelig i en rekke motiver som passer for enhver stil. En ulempe med kommersielle trevinduer er at de ofte er dyre. Du kan lage en treskjold i din hjemmeverksted til en rimelig pris. I tillegg kan du få det til å passe perfekt til rommet ditt. En sømløs romdesign er tiltalende og avslappende.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------