Stilling: ovs0

Hvordan bygge en tre høy stol

 

Bygge en høy stol på treet

1. Legg inn 3/4-by-15 1/2-for-36-tommers kryssfiner i bordkvalitet på en arbeidsflate. Dette er stolen tilbake. Baksiden måler 15 1/2 inches bred og 36 inches lang. Juster de to 3/4-by-12-by-26-tommers plywoodplater av møbelkvalitet på baksiden av hver kant. Dette er sidene. Påfør en perle av tre lim langs leddene. Fest sidene til baksiden ved hjelp av ferdige negler og en hammer. Tørk av overflødig tre lim med en fuktig fille.

2.

Plasser en 3/4-ved-12-ved-14 ' sider og opp 23 inches fra bunnen. Dette er setet. Plasser de andre 3/4-by-12-by-14-tommers kryssfinerplater av møbelkvalitet nederst mellom sidene. Dette er basen. Påfør en perle av tre lim til leddene. Fest setet og sokkelen til sidene og baksiden ved hjelp av ferdige negler og en hammer. Tørk av overflødig tre lim med en fuktig klut.

3.

Plasser kryssfinerplaten på 3/4-i-6-ved-14-tommers arbeidsflate. Dette er setevaktet. Bruk et kompass for å tegne to halvcirkler langs bunnen av 14-tommers kant. Disse blir benhullene. Klipp benhullene ut med en jigsaw. Legg seterbeskyttelsen med 120 grit sandpapir.

4.

Sett setevakten mellom sidene på forsiden av setet. Påfør en perle av tre lim langs leddene. Fest setevaktet til sidene og setet ved hjelp av ferdige negler og en hammer. Tørk av overflødig lim med fuktig fille.

5.

Slipp overflatene på høystolen. Påfør en trefinish etter eget valg. For en slitesterk finish, kan du bruke en hvilken som helst innendørs høyglans latexmaling. La finishen tørke i henhold til instruksjonene på trebeholderen før gjentatt bruk.

Tips og advarsler

  • Lakk høystolen en nøytral farge så at den kan brukes til gutter eller jenter. Tilpass stolen ved å male barnets navn og favorittdyret på ryggen og legg til en pute.
  • Bruk øyevern når trebearbeiding.
  • Følg sikkerhetsforanstaltninger for treverk for sikker bruk .
  • Tre høye stoler er et klassisk stykke babymøbler og mange betraktes som familieherrøver. Mens mange antikke versjoner er intrikate, er moderne tre høye stoler enkle med rene linjer. En tidløs tre høy stol kan bygges på verkstedet på en ettermiddag.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------