Stilling: ovs0

Hvordan bygge en barneseng med trearbeid planer

 

1.

Design dine egne trebearbeidingsplaner for å bygge en barneseng. Hvis du har den tekniske og kreative ferdigheten, kan du designe dine egne trebearbeiding planer på et enkelt ark, papir eller programvare design programmer som CAD som kan hjelpe til med å utforme et design til riktig skala og detalj. Du kan til og med legge til trinnvise anvisninger for å veilede prosessen når du kommer i gang. Ved å designe dine egne planer, får du til å bygge den perfekte krybben helt fra din egen fantasi.

2.

Kjøp eller last ned trebearbeiding planer om å bygge en barneseng. Mange snekkerbøker og blader tilbyr trebearbeide designplaner for barnesenger og vugger. Det finnes også hundrevis av nettsteder på nettet som tilbyr barnesengsplaner. Noen planer koster en liten avgift, men mange planer kan bli funnet uten kostnad i det hele tatt. Se etter en plan som ligner på designet du søker, og let etter måter du kanskje kan endre designet for å passe dine behov og tilpasse barnesenget til en spesiell liten.

3.

Organiser verktøyene du trenger for jobben. De fleste planene krever en sirkelsag, men en barneseng kan også bygges med en vanlig håndsåg. Det kan hende du trenger en meisel eller et annet verktøy for å skære ut hakk hvis du bygger svalehalefester eller pinner til barnesengene.

4 ønske. En tømmergård eller hjemmeforbedringsbutikkforbund kan lage anbefalinger basert på dine behov. Rimelig tre er egnet for en midlertidig krybbe, men må være solid nok til å stå opp til en småbarn. Høy kvalitet tre valg er best for en krypskvalitet kvalitet barneseng.

5.

Følg bygningsplanene og alle anbefalte sikkerhetsretningslinjer, som kaller en tettsittende madrass, slats ikke lenger enn 2 'fra hverandre, hjørne innlegg ikke høyere enn 1/16', og ingen design cutouts i hodegjerde eller footboard. Slip trevirken og lakk eller flekk barnesenget med et lite VOC-produkt.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid lave VOC-maling og flekker som vant Det er ikke en trussel mot en baby.
  • Selv om de fleste barn vanligvis bare vil bruke en barneseng i maksimalt to eller tre år, kan den høye prisen på mange handlekurv og vugger være forbausende for en shopper. I et forsøk på å spare penger og også låne en mer personlig berøring, velger mange foreldre og besteforeldre å bygge en barneseng i stedet. I de fleste tilfeller er det bare grunnleggende trebearbeiding ferdigheter som kreves sammen med en god trebearbeiding plan som oppfyller føderale sikkerhetsretningslinjer for barnemøbler.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------