Stilling: ovs0

Hvordan å pakke bånd

 

1.

Klipp en lengde på bånd mellom 3 og 5 meter lang. Lengden på båndet vil bestemme fullheten av den endelige baugen, og det er bedre å ha mer bånd enn du trenger enn å ikke nok til å fullføre bøyen. Hvis du har mer bånd enn det du trenger for å oppnå det utseendet du ønsker, kan du alltid trimme overskuddet på enden.

2.

Klipp en opp og ned 'V' hakk ut av midten av båndets ende. Dette vinklede kuttet vil ikke bare være mer estetisk tiltalende, men kan forhindre at båndets ende løsner.

3.

Begynner med slutten du bare trimmet, skyv båndet mellom tommelen og pekefingeren, og stopp når halen som henger ned, er lengden du ønsker halen på bue for å være.

4.

Klem toppen av halen mellom fingrene og pakk båndet rundt for å lage en løkke til venstre for fingrene. Klem enden av sløyfen mellom fingrene.

5.

< p> Sett en vri på båndet på dette punktet, og sørg for at båndets øverste side forblir på utsiden av den andre sløyfen. Dette er ikke nødvendig hvis begge sidene av båndet ditt ser ut som det samme.

6.

Gjør en annen sløyfe til høyre for fingrene. Brett den tilbake til midten og p tommer for å holde sløyfen på plass.

7.

Gjenta denne loopingsprosessen, en til venstre og en til høyre. En standard bue har 5 løkker på hver side av den klyngede flekken, men mer eller mindre sløyfer kan brukes til å gjøre bue så full eller så slank som du vil.

8.

Vri båndet rundt tommelen for å lage en liten sløyfe i buen senter. Denne sløyfen vil dekke klemmepunktet.

9.

Gjør en andre hale med samme lengde som den første av denne enden og kutt av det resterende båndet.

10.

Kjør en ledningslengde gjennom sløyfen over tommelen og brett den rundt det klemt området, sikr sløyfer. Lag en 'X' med ledningene 'to ender og vri den tett.

11.

Trim en opp og ned' V 'hakk inn i slutten av den andre hale.

12.

Hold på bøyen og hold bare ledningene på baugens bakside. Spre og form sløyfene for å skape en attraktiv bue. Ikke trekk for hardt på løkkene, ellers kan du trekke dem ut.

Tips og advarsler

  • For å lage en fyldigere, rounderbue, to enkle buer kan festes side ved side, hverandre. Fest dem til hverandre med en streng av håndverkstråd og spred sløyfer slik at det ser ut som en jevn helhet.
  • Hvis du ikke er komfortabel å kutte lengden i begynnelsen av bueprosessen, kan du arbeid av spolen og kutt den bare på slutten av prosessen. Dette vil også forhindre betydelig avfall hvis du lager flere buer.
  • En enkelt streng av bånd kan pakkes flere ganger for å danne en bue. Disse enkle buene er et stiftelement av dekorasjon, enten for gaver, som en base av de fleste boutonnieres og corsages eller dekorere utsiden av potteplanter. De er også vant til å dekorere kurver, juletrær og feriekranser. Du kan pakke bånd inn i buer, endre båndstørrelsen og buefyllen for å oppfylle ditt spesifikke formål.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------