Stilling: ovs0

Hvordan å behandle en tre slakter blokk

 

1.

Vask eller tørk ned slagterblokken etter at du har brukt den. Dette vil forhindre flekker.

2.

Tør slakterboksen minst en gang i måneden med mineralolje med en myk klut. Dette bidrar til å forsegle veden, og forhindrer bakteriell vekst.

3.

Slakk slagterblokken med 400 grit sandpapir minst en gang i året. Dette vil fjerne dings, smuss og flekker.

4.

Slipe overflaten av slakterblokken med mineralolje etter sliping. Dette vil fjerne eventuell sliping av avfall fra treet, etterlater en jevn overflate.

5. Bruk flere kuler mineralolje til slagterblokken for å gjenopprette målingen etter at du har slipt og tørke av eventuelle rester. La hver kappe tørke i flere timer før du legger til neste kappe. Når treet ikke lenger absorberer oljen, er den nye finishen fullført.

Tips og advarsler < / h4>

  • Hvis slakterblokken er dypt gullet eller farget, kan det være lurt å sandblokken ved hjelp av stadig finere sandpapir. Start med et sandpapir på 80 til 100 grit, tørk med mineralolje, send 180 - Til 200 gruspapir, bruk deretter 400 grit sandpapir.
  • Når du vasker slitasjebrikker, må du alltid la tørketørket tørke godt før du tar det bort.
  • For slakter blokk som holder en lukt, prøv å gni en halv sitron over bordet.
  • Slakter blokk, enten for bord, tellere eller skjærebrett, er laget av like store deler av tre som enten limes eller doweled sammen for å lage blokken. Som alle treverk kan overflaten av slakterblokken bli farget og dinged over tid. Du må utføre månedlig vedlikehold på slagterblokk, og du må ta ytterligere skritt for å ta vare på treet når det begynner å bli snusket.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------