Stilling: ovs0

Hvordan Macrame Cap

 

Instruksjoner

1.

Klipp ledningsledningen og legg den flat på knottbrettet. Fest ledningen til knottbrettet ved hjelp av to T-stifter.

2.

Mål to tråder i macramen og eacute; ledningen omtrent 60 inches lang. Brett hver streng halvveis og fest den til ledningen med en baklengs hodeknute. Legg det ene ledningsflaten nedover og en oppad.

3.

Slip den høyre siden av ledningen og ta den over for å bli til venstre. Ledningen skal passere over endene på den oppadvendte ledningen. Fest den løpede delen av ledningen med en T-pin. Fest de oppadgående ledningene til ledningsledningen med en dobbel halve knekk. Skift den knyttede knuten så nært som mulig til de eksisterende knutene, mens du er igjen på den bøyde delen av lederledningen.

4.

Fjern T-pin. Knytt den øvre delen av styretråden til den nedre ved hjelp av en dobbel halvhake. Fullfør denne knuten på slutten av hver spole for å gi spiraldesignet sin form.

5.

Vik ledningsledningen over de andre leddene for å danne bunnen av den andre spolen og pin på plass. Gjør en ledning fortsette å peke nedover mens den andre peker oppover. Klipp to nye ledninger som måler minst 60 tommer. Disse vil bli lagt inn i den andre spolen ved siden av de allerede eksisterende leddene.

6.

Knytt den nedadgående ledningen til ledningen med en dobbel halvhake. Fest en av de nye leddene ved kurven på førerenes ledning ved å bruke en omvendt larks hodeknute. Knytt den oppadgående ledningen til styret med en dobbel halvhake, og fest den andre nye ledningen med en baklengs hodeknute. Slå av spolen på samme måte som før.

7. Gjenta denne prosessen til du har opprettet en spiralformet som er stor nok til å danne en hette. Nye ledninger blir kontinuerlig lagt til For å fylle inn hull i ledningen. Når du har laget en stor nok spiral til å fungere som en lue, må du koble alle leddene med en innpakket knute. Klipp av endene og rull oppover for å danne en rand.

Tips og advarsler

  • Lengden på makramestrengene som trengs, kan være lengre eller kortere avhengig av størrelsen på hetten du gjør.
  • Macram u0026 eacute; er et håndverk form som involverer opprettelsen av dekorative knuter. Avhengig av hvordan de utføres, kan disse knutte mønstrene formes til en rekke ting, inkludert caps. Når du prøver å macram og eacute; en hette, må de to knutene du trenger å vite, være omvendt larkhodet og en dobbelt halvhake.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------