Stilling: ovs0

Hvordan Craft Grapevine Trees

 

1.

Kjøpe et kabeltombur på en rabattbutikk, maskinvarebutikk eller hagesenter. Tomatburene er billige og lett funnet i løpet av våren og sommermånedene.

2.

Vri buret opp og vri tappene sammen med nålenes tang for å danne en pyramide eller tepee

3. Estimér mengden vinranken som trengs ved å pakke inn og dekke hele buret med tørketrommel. Skjær av overskuddsledning; Fjern fra buret og måle.

4.

Klipp vinranker mens det fortsatt er grønt og bøyelig. Hard, tørre vinranker er mye vanskeligere å jobbe med, og kan bryte når de er bøyd. Sjekk lokale gårder og vingårder for beskjærte utklipp og stikker.

5.

Løs tørre eller harde vinranker i en kar med vann. La det ligge i en time, eller til vinrankene er myke nok til å jobbe med. Skjær i 10- til 20-fots seksjoner for enkel bruk.

Spray maling tomatburet brunt for å camouflere sølvtråden.

7 . Velg en tykk, treaktig del av vinranken og pakk bunnen av buret. Trekk den på plass, sørg for at basen er jevn og stabil. Klipp av overflødig og la fire eller fem tommer stikke inn i buret.

8. Start fra bunnen og tett vikle vinranken rundt buret i en spiralbevegelse, veving inn, ut og rundt buret, sikring med ledning eller kabelbinder når du går. Tuck endene gjennom buret. Fortsett innpakning, ved hjelp av delikat, tynnere og lettere å bøye vinstokker som du leder mot toppen. Når du når toppen, sikres du med ledning eller bånd og tapper overflødig gjennom toppen av buret.

9.

Sett deg tilbake og øye arbeidet ditt. Tuck ekstra vinranker i skimpy og blanke områder. Trim av eller stikke i utstående kvister.

10.

Spray maling av vinstreetreet eller la det være naturlig. Seal med klar lakk for å beskytte mot været, hvis det er aktuelt.

11.

Tilfeldig klemme varmt lim på og mellom vinstokker og fest spansk mose. Tuck mos i noen gjenværende blanke flekker.

12.

Vri miniatyr julelys rundt vinranken og fest løst med ledning eller bånd. Ikke fest lysene med lim, da du kanskje vil bytte dem ut sesongmessig. Hvis lysledninger ikke passer med treet, kamuflerer du ved å male dem i samme farge.

13.

Dekorer vinstreetrær med tørkede blomster, bånd, buer, silke vinranker og blomster, eller faux druer og andre frukter. Dekorer med ferie eller sesongmessige ornamenter. Vedlegg med wire eller varmt lim.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å endre dekorasjoner sesongmessig, fest med ledning i stedet for lim.
  • Se etter miniatyrlys med brune ledninger i både online og offline håndverksbutikker.
  • Grapevine trær er populære sesongmessige dekorasjoner og brukes både innenfor og utenfor huset. De koniskformede trærne ligner juletreet, men brukes ofte som dekorative aksenter gjennom hele året. De ser slående ut når de er barre, men når de er dekorert med lys og sesongmessige dekorasjoner, gjør du sjarmerende og attraktive midtpunkt og brennpunkt. Grapevine trær er dyrt, skjønt, og på enkelte steder, vanskelig å finne. Men med litt tid og de riktige materialene kan du enkelt lage din egen.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------