Stilling: ovs0

Hvordan Carve Med Wood Tools gratis

 

1.

Finn et lokalt skap eller trebearbeiding. Skap butikker og trebearbeiding butikker har mange utklipp som er ubrukelig. Disse utklippene blir vanligvis kastet ut. De fleste er villige til å gi disse skrapene bort til treskjærer og hobbyister. Spør rundt til du finner en god, fri kilde til tre.

2.

Søk i rubrikkene for workshops og samarbeidspartier i samfunnet ditt til du finner ledig plass til jobb. Hvis du ikke kan finne en liste, ring eller besøk en samarbeidspartner i person. De fleste håndverkere er vennlige. Forklar situasjonen din, og du kan kanskje jobbe noe ut.

3.

Ta med ledige treskrap og kappekniv til arbeidsplassen. Bruk de tilgjengelige verktøyene til å hugge ditt frie tre. Hvis det ikke er mange verktøy tilgjengelig, har du i det minste din carving kniv. De fleste ting du kan tenke på, kan skåret med en enkel carving kniv.

Tips og advarsler

  • Frivillig å rydde opp rundt en butikk for ledig arbeidsplass og bruk av verktøy. Mange håndverkere vil gjerne låne litt tid og plass i bytte for din hjelp.
  • Ta alltid av deg når du trener.
  • Treutskjæring er et tradisjonelt håndverk. Mange kunstnere utforsker håndverket som en måte å utvide sin disiplin på. Fellesskapskunstprogrammer tilbyr ofte gratis trebearbeidingsverksteder. Kunststudioer og kooperativer tilbyr også ofte verksted og noen er villige til å tillate medlemmene i samfunnet å bruke dette under ledig tid. Kunstnere og treskjærer er et åpent og innbydende samfunn. De er villige til å dele sine ferdigheter og ideer ut av en kjærlighet for deres håndverk og et ønske om å sikre at den vokser.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------