Stilling: ovs0

Hva er en enkel måte å binde et dyn på?

 

1.

Kutt dyneunderlagsstoffet ca 4 tommer større enn dynetoppen helt rundt. Hvis din monterte dyneplattform er 36-by-36 inches, kutt baksiden 44-by-44 inches. Det er bedre å ha støtten for stor enn for liten, så gi deg selv anledning til feil.

2.

Monter 'quilt sandwich'. Legg bakstoffet rett -side-ned. Det kan bidra til å bruke maskebåndet for å feste baksiden til gulvet og holde det jevnt og stramt. Sentrere batten på toppen av baksiden. Senter den ferdige dyneplaten oppe på toppen av batting Bruk bastespray eller -pinner for å sikre alle tre lagene for quilting.

3.

Dekke teppet med maskin eller hånd. Start i midten og arbeid deg ut slik at Hvis stoffet skifter eller strekker seg, vil overskytelsen bevege seg til kantene på dynen. Bestem hvorvidt du vil at bindingen skal være og stopp quiltsømmen som avstand fra kanten av dynetoppen. For en 2-tommers binding, stopp quilting 2 tommer fra kanten av dynetoppen.

4. Plasser opp overflaten i dynen opp dynetoppen og trimmen noen overflødig batting.

5.

Trim det overflødige stoffet til to ganger bredden på bindingen. Hvis du har bestemt deg for en 2-tommers binding, trim det overflødige bakstykket til 4 inches helt rundt dynen.

6.

Brett overflødig bakside halvveis mot dynetopp, slik at den rå kanten av bindingen møter kanten av dynetoppen og batting. Det vil være lettest å jobbe med en liten del av gangen.

7.

Fold opp ryggen igjen slik at den overlapper dynetoppen og tetninger kantene på dynetoppen og batting. Klem på plass. Bruk strykejernet til å trykke på bindingen om nødvendig. Arbeid deg langs kanten av dynen og fold den sammen du går.

Når du kommer til et hjørne, vil du ha den ene siden av bindingen foldet og festet til dynetoppen og den tilstøtende siden løs. Brett løs hjørne av bindingen ned i en 45 graders vinkel begynner du å brette og klemme langs den kanten som du gjorde den første. Dette vil gi dine hjørner et mykt utseende.

9.

Stikk bindingen på plass med maskin eller for hånd. Du kan bruke en blindsting, en stro ight stitch, eller en dekorativ søm avhengig av effekten du vil oppnå.

Tips og advarsler

  • Selv de beste quilters vil oppleve noe skiftende, strekke , og krympe når quilting, så sørg for å dynke prosjektet ditt før du binder det.
  • Ved hjelp av denne teknikken betyr at stoffets rette korn, i stedet for forspenningen, går langs bindingen. Det rette kornet vil ikke være like holdbart som forspenning når det gjelder tung slitasje, slik at bindingen kan slites ut for resten av dynen.
  • Det er så mange forskjellige måter å binde en quilt på, da det er quilters i verden. Noen metoder er enkle, mens andre er mer komplekse. En av de enkleste måtene å binde dynen på, krever ikke noen ekstra materialer, kutte og kutte sammen smale bindestrimler eller fussing med bias tape. Bindingen skal være det siste trinnet i ferdigstillingen av quiltet ditt, etter at quiltingen er ferdig.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------