Stilling: ovs0

Horseshoe Ring Ideas

  Det er vanlig å se folk som har på seg hestesko smykker. Hestesko sies å bringe flaks og er ikonisk nok til å gjenkjennes i små størrelser. Det er imidlertid et hestesko ringmønster som er overutnyttet: En singel bejeweled hestesko sitter midt i et ringbånd. Unngå denne enkle modellen. Gå i stedet for en hestesko ring som enten vil trekke mer oppmerksomhet eller ha mer personlig mening for deg.

To hestesko

Lag en ring med to overlappende hestesko. Disse skal ordnes slik at de lukkede endene av hesteskoene peker mot hverandre med den nærmere armen av hvert hestesko overlappende over og under hverandre. En hestesko kan være innlagt med perler mens den andre er ren, man kan være sølv mens andre er gull, eller de kan begge være de samme. Et design som dette er passende for en person å gi til en romantisk partner, da de innfødte hesteskoene representerer fortiden til deres forbigående liv.

Glam Horseshoe

Med Stigningen av Lady Gaga og andre over-the-top stjerner, har glam gjort en reentry i moteverdenen. En glam-rock hestesko ring ville bestå av en enkelt hestesko som er en til tre inches lang og dekket av rhinestones. Hesteskoen vil nødvendigvis ha en subtil metallbjelke som løper bak den slik at den kan festes til ringen. Overvei å ha hesteskoen laget av en fargerik plast i stedet for sølv eller gull, både for å kutte ned på bekostning og for å legge til et skvett av glamorøst glatt farge.

Embedded Horseshoe

Hvis du egentlig har en hestevenner du ta vare på, lag en spesiell ring ved å legge inn skjær av sin gamle hestesko inn i metallets ring. Dette må skje når ringen er mote. Selv om ingen, men du vil vite at ringenes utsmykkede utseende er forårsaket av egentlige stykker hestesko, vil du tenke på hestevennen hver gang du bruker den. Alternativt kan du feste en liten gullhestesko på toppen av ringen.

Hestesko gravert

Har en eksisterende ring gravert med et lite hestesko mønster. Hold det enkelt med bare en gravert hestesko, eller ha subtile hestesko helt rundt ringen. Du kan få dem til å justere eller justere hverandre. Et annet alternativ er å grave en enkelt hestesko inn i ringen etterfulgt av et heldig ordtak eller med navnet på en hestevenner, hvis du har en.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------