Stilling: ovs0

Gratis og enkle trebearbeidingsprosjekter for barn

  Trebearbeidingsprosjekter gir barn muligheten til å føle en virkelig følelse av å jobbe med 'voksne' materialer. Prosjektene gir også voksne sjansen til å formidle kunnskap og ferdigheter til den yngre generasjonen. De resulterende kreasjonene er slitesterke, kan gjenspeile den naturlige skjønnheten i treet, og hvis det er treskikter og samlede trelegemer, kan det også være gratis. Ekte verktøy som er små for barn, er tilgjengelige fra spesialforretninger.

Navn på plakater og bilderammer

Hvis du har et tre i hagen din, har du en klar og fri kilde til tre. Små barn kan lage plakater for sine rom ved å danne bokstavene i deres navn i små kvist og lime dem på et stykke tungt papir eller papp. Plakkene er lett hengt med et bånd, garn eller lærlomme bundet i hull som er stanset på hver ende av plakken. Handsaws kan enkelt kutte større pinner eller små grener for bildebilder. Enten et bilde eller et bilde som barnet har tegnet, limes på papp eller tungt papir. Sticks kan da kuttes i størrelse og slipes i kantene før de limes rundt bildet.

Bookends

Bookends er bare ett av de mange prosjektene barn kan lage ved hjelp av skraptømmer, som er gratis for alle tømmerverk eller store hjem senter (trivets og skuffer er ekstra enkle prosjekter). For bookends, og ethvert prosjekt som krever hammering, vil et mykt tre som furu eller gran tillate et barn å få suksess med å få neglene inn. For å gjøre spiker lettere, kan barnet begynne med å hamre tre negler om en tomme fra kanten av to stykker av tre, hver omtrent fire inches i fem inches til neglene er bare begynt å komme ut på den andre siden. Disse brikkene limes til tilstøtende brikker i rette vinkler og neglene er hamret resten av veien. Voksne kan holde brikkene sammen mens barnet hammers. Maleri og flekker er muligheter for å fullføre prosjektet.

Bygninger, roboter, monstre og skip

Et morsomt prosjekt for barn er å samle treutklipp på en kreativ måte de kan forestille seg. Voksne kan gi noen spesifikke ideer, noe som tyder på at et barn kan bruke lange trebiter for armer eller ben, for eksempel. Men en mer abstrakt opprettelse kan også gi en morsom måte for et barn å øve med en sag, hammer eller håndbor med nært tilsyn. En rekke former og størrelser av tre er nyttige, og det er bilder av objekter barna kan vurdere å bygge. Kryssfinerstykker er en nyttig plattform for enhver opprettelse. Den eneste kostnaden for prosjektet er maling i en rekke farger.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------