Stilling: ovs0

Enkle og fantastiske trebyggingsprosjekter

  Det er helt mulig for selv nybegynneren trearbeideren å skape fantastiske prosjekter. Omhyggelig oppmerksomhet på detaljer og en vilje til å bruke ekstra tid på prosjektet kan gjøre et enkelt prosjekt til en som også er fantastisk og unikt. Hvis byggeren ber om et lokalt tømmerverk for å hjelpe med kutting, blir et hvilket som helst prosjekt enda enklere.

A-Frame Dog House

Dette hundhuset kan konstrueres for å passe til enhver hund. En 3/8-tommers kryssfiner gulv sitter på 2-by-2-tommers stykker av redwood. A-rammens side av hundhuset bruker 2-by-2-tommers stykker tømmer spikret til hardboardpaneler med et stykke metallplate som blinker på toppen for å holde ut regnet. For å bygge et hundehus som er verdig for hunden din, må du legge til de siste detaljene. Isolasjon på sidene og undersiden ville være det første skrittet for å skape et koselig interiør; tepper er et must for gulvet. Uansett sidekollisjoner som passer ditt eget hjem, vil også hundhuset bli noe spesielt; cedar helvetesild, slipt og flettet rødvedkledning eller iøynefallende turkis metallfasade er alle muligheter.

Stor utendørs planterkasse

En stor planterkasse skaper et dramatisk fokuspunkt for et hjem eller en uteplass eller på en gårdsplass eller dekk. Ved hjelp av en boks-type konstruksjon med sider som støter mot hverandre, er alle en nybegynner snekkerbehov fire 2 til 10-tommers tømmerstykker til sider, en 2-fots-3-fots base, 2- 2-tommers brett for innfesting på innsiden av hjørner og enten et tetningsmiddel for leddene eller polyetylenplastene for å hindre at planten lekker på sidene. Brikkene blir spikret sammen, og hull bores i bunnen for drenering. Hvis planten er konstruert av redwood eller noe annet myke trevirke, kan det være fantastisk på noen måter. Ved hjelp av en ruter eller en manuell meisel, kan en byggmester lage geometriske mønstre eller enda mer utførlige og fantastiske sirkulære mønstre på alle sider. Snu boksen til en blank finish. Boksen kan også males med stenc

Hagebenk

Sunset Woodworking Project-boken hevder at denne benken kan bygges på åtte minutter, men det er mer tid å gjøre det spektakulært. En 8-fots plank av redwood, 13 inches bred og 2 inches tykk, gjør toppen. Legg til to 13-tommers stykker for bein og en 50-tommers lengde på 2-ved-4 for en bryst mellom bena. Benken er sikret med negler og snekkerlim. Solnedgang anbefaler ufarget, grovt skåret redwood for et rustikt naturlig utseende, men for å gjøre benken virkelig fantastisk, må du bruke tid på å skanne den manuelt til en blank overflate og bruke en flekk og en oljefinish. For en ultra luksus benk, splurge på en eksotisk tre som brasiliansk kirsebær, igjen sliping og belegg med en rik utseende.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------