Stilling: ovs0

Enkle kunstaktiviteter

  Enkle kunstaktiviteter legger til en kreativ pause for dagen. Ved å bruke grunnleggende kunstforsyninger, for eksempel papir, blyanter, markører og saks, kan elevene la sine forestillinger løpe vilt. Fra individuelle til gruppeprosjekter, hold aktiviteten enkel ved å bruke få forsyninger og fokusere på kreativitet. For en ekstra bonus, hold kunstaktiviteten økonomisk ved å konvertere resirkulerbare stoffer til kunstverk.

Paper Art Projects

Både tegning på papir eller konstruksjon av tredimensjonale prosjekter fra papir tillater det kreative sinnet å flyte. Når tiden kun tillater kort kunstaktivitet, kan elevene tegne et konsept som familie, ferie eller favorittsted. Eldre studenter vil ha tid til å tegne et stille liv, perfeksjonere detaljene i en kontur tegning eller arbeide med et portrett av en klassekamerat, ifølge Kinderart.com.Med noen få folder og utsmykninger kan små barn lage dukker. Papir lunsj poser tjener som en økonomisk dukkebase. Garn, knapper og markører vil raskt bytte posen til en original marionettdesign. For eldre studenter, snu papirposene og skape armaturer ved å skjære design i papirposen, male prosjektet og avslutte med et batteridrevet te-lyslys.

Håndtrykkskunstaktiviteter

Bruke egen hånd som et stempel, sporbar gjenstand eller dukke for å lage enkle kunstprosjekter sparer på bekostning av håndverk. Unge barn lærer å spore bilder av kalkuner ved å tegne rundt sine hender og farge i fingrene for å ligne fjær. Eldre barn kan kutte ut håndsporene og lag dem for å lage en tredimensjonal krans. En stor gruppe som lager et tre med håndkuttene, kan raskt fylle veggene i barnehagen med kunstprosjektet. Til ære for jordedagen, håndtrykker sporet på resirkulert papirposer eller gamle kornbokser, minner studentene om årsaken til overholdelse.

Resirkulerte kunstprosjekter

Hold kunstaktiviteter enkle ved å bruke gjenstander som er bestemt for søppel eller papirkurv . Toalettpapir og papirhåndklerør kan bli kropp av en papirfylle. Gamle frokostblandinger som er malt og pyntet med papirutskåringer, blir skjold til barns mock-kamp. Eggkartonger som er kuttet i stykker, danner grunnlaget for et dame-insektsprosjekt. I barnehagen kan hvert barn lage en pute for naptime ved å pakke inn en foreldre 's gamle T-skjorter rundt en pute og sikre den med tosidig tape.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------