Stilling: ovs0

Easy Origami Crafts for Kids

  Den gamle japanske kunsten å brette papir i forskjellige former, som for eksempel dyr og planter, er kjent som origami. Mange voksne nyter brettpapir i sine egne origami kreasjoner, og barna kan også nyte denne kunsten. Hjelp barnet ditt til å lage sine egne origami håndverk prosjekter som han kan leke med eller vise sine venner hvordan man lager.

Hoppe frosk

Lag en morsom, liten paprikor som faktisk hopper. Ta et firkantet stykke papir - jo større papiret er, desto større er frosken - og brett det halvveis og deretter halvveis den andre veien. Skru begge disse brettene og utfolde papiret. Brett alle fire hjørner av papiret inn i midten av papiret, hvor de to kretsene du skjærer. Du burde nå ha en diamant foran deg. Brett diamantens diagonalt nedre og øvre høyre kant om diamantens midtpunkt. Du har nå en opp-ned kite form. Brett bunnpunktet opp langs den imaginære horisontale linjen som forbinder de to sidepunktene til draken. Vik sidepunktene inn slik at de møtes i midten. Fold den nederste kanten av papiret opp mot punktet, slik at den nedre kanten av papiret er flush med den imaginære horisontale linjen som forbinder de to sidepunktene til papiret. Deretter bretter du toppkanten på den klaffen, som pleide å være den nederste kanten, ned mot deg slik at den er flush med den nye foldede bunnkanten. Brett toppunktet ned omtrent en tredjedel av veien ned fra toppen. Vend hele greia over, og du vil ha en liten frosk. Du kan trekke øynene på hodet hvis du ønsker det. Deretter skyver du fingeren ned på froskens bakdel og skyver fingeren for å hoppe.

Papirhval

Lag en søt papirhval som du kan spille med å bruke et ark med firkantet papir og saks. Legg arket foran deg, så det er i en diamantform. Brett diamantens øvre høyre kant ned diagonalt og diamantens nedre høyre kant diagonalt slik at de to kanter møtes midt på diamanten. Vik diamantens venstre hjørne over, slik at punktet bare berører den vertikale linjen som er opprettet ved å brette de to kantene. Brett nederste halvdel av formen opp til topphalvdelen slik at de to halvdelene strekker seg opp. Brett punktet på høyre side av formen opp, så det peker nå på å skape hvalenes hale. Klipp ned vevet av det punktet du brettet opp bare en liten vei, slik at du kan dele halen litt på enden og brette de to halvdelene ned i motsatte retninger.

Sjømannshatt

Ta en enkel side avis og slå den til en morsom seilhatt som du kan bruke til å spille make-believe. Brett din eneste side av avis i halvparten langs kransen som allerede er der. Brett den venstre halvdelen av den foldede kanten ned diagonalt inn i midten av siden. Brett høyre halvkant av foldet kant ned diagonalt for å møte venstre halvdel i midten av siden. Brett sidene på siden opp og ut vekk fra hverandre. Lag mindre versjoner av samme hue for dukkene dine ved hjelp av skriverpapir eller dekorativt utklippsbokpapir.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------