Stilling: ovs0

Easy Mosaic Ideas

  Mosaikk er et vanlig håndverk over hele verden. Intrikate abstrakte mønstre pryder islamske templer. De gamle romerne skapte forseggjort gulv og veggmosaikk ved hjelp av små glass tesserae. Enkle husholdningsmosaikkprosjekter, som rammer og blomsterpotter, gir en introduksjon til denne kunstformen som forberedelse til mer komplekse prosjekter. Enkle mosaikkaktiviteter er også en hensiktsmessig måte å introdusere barn på kunst og historie om andre kulturer.

Papirmosaikk

Papirmosaikk er den enkleste og minst kostbare typen mosaikker å lage. Denne typen mosaikk er ikke veldig holdbar og bør bare brukes til dekorative innendørs formål. Barn og voksne kan lage bilder ved å kutte eller rive farget papir, arrangere brikkene i bilder eller mønstre og lim dem på en tung papirstøtte eller lignende overflate.

Eggshell Mosaics

Fargede eggskjell gjenvunnet fra blåst ut påskeegg gjør vakre, pastellfarvede mosaikker. Større stykker eggskjell gir mulighet for raske prosjekter, mens små stykker er best reservert for små, komplekse design. Eggskallmosaikkene varer lenger enn papirmosaikker, men er ikke like holdbare som mosaikker laget av glass eller keramikk.

Polymer Mosaics

Polymer leire, rullet veldig tynn og kuttet i former, etterligner andre stoffer, som ugjennomsiktig edelstener og glassert leire. Det er en god erstatning for porselen eller keramikk leire hvis en ovn ikke er tilgjengelig, som polymer leire hardes ved lave ovn temperaturer. Limpolymerstykker til en rekke overflater med håndverklim. Grout er valgfritt, men gjør prosjekter ser mer ut som 'ekte' mosaikker.

Glassfliser Mosaikk

Tynne fliser er et vanlig materiale for slitesterke, profesjonelle mosaikker. Skarpe kanter gjør glassmosaikker til et upassende prosjekt for små barn. Flisene limes til en overflate med permanent lim som er designet for bruk med glass. Grout, smurt over overflaten og tørkes av flisens flate, bidrar til å holde brikkene på mosaikken godt på plass for innvendig og utvendig bruk.

Bordsmosaikk

Bordsmosaikk gir muligheten til å snu favorittbrikkene dine ødelagt eller flislagt keramikk inn i et attraktivt nytt element. Sidene på en tallerken skape ferdige avrundede hjørner for en bilderamme eller et speil. Glasert keramisk brikker gjør en holdbar overflate til en utendørs bordplaten. Bruk større stykker brutt flis for et raskt prosjekt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------