Stilling: ovs0

Easy Craft Ideas for Gifts

  Enkelt håndverk kan være ideelt for gaver. En håndlaget gave er en personlig gave som viser at du virkelig bryr deg. Håndverket ditt kan inspirere gave mottakeren til å lage håndverket selv. Inkluder instruksjoner i hver gave for å vise hvordan du har gjort det. Du kan også inkludere et sett eller materiale hun trenger for å kopiere gaven.

Stearinlys

Lag ditt eget lys for å gi som gaver. Tilpass fargen på lysene og gi dem en duft som din gave mottaker vil elske. Kjøp et stearinlys kit som kommer med en paraffin voks, stearinlys molds, wicks, duft og voks fargestoff. Juster og tilpass fargene i lysene for å matche innredningen til vennens hjem. Når du har gjort lysene, legg dem til dekorative glassholdere. Et bundet bånd ser nydelig innpakket rundt dem. Legg lysene du laget i en gavepose med vevepapir. Vevepapiret vil forhindre glasset i å bryte.

Veskeholder

Din venn vil ha en praktisk gave når du overraske henne med en plastposeholder. Bruk bomullst stoff, nål, tråd og elastikk for å lage en sylinderformet holder. Når du syr kantene på en 2-fots med 2-fots stoff sammen, vil du ha et rør. Elastisk plassert på toppen og bunnen, gjemt på plass med en hylse, gjør dette Holder for å holde plastposer på plass. Et bånd gjør en god stropp som du kan henge posen med.

Matkrukker

Stormunnet Mason krukker er den perfekte beholderen for å holde supper eller kakerblandinger. Du kan fylle opp rene, tørre krukker med ingredienser som, når kombinert, lager en god oppskrift. Lag maten i krukken i rekkefølgen vises de i oppskriften din. Til supper, legg til tørr kylling bouillon, tørket løk og gulrøtter lage et godt lag. Avslutt det med mange tørrede eggnudler. Dekk glasset med lokket og legg til et oppskriftskort som forteller hvordan du skal tilberede kyllingsuppe. Et hull-stilt oppskriftskort passer lett på noen bånd eller garn for å vikle rundt krukkehetten. Ta i en treskje for en ekstra berøring. For kaker, lag i ingredienser som kakaopulver, mel og sukker sammen med sjokoladeflis.

Sachet Pillows

Gjør pose puter med myke satinmaterialer og fyll dem med duftende bomullsballer. Sy sammen to stykker stoff i like store størrelser med feil side ut mot hverandre. La et to-tommers område være åpent hvor du vil fylle puten med duftende bomullsballer. Etter at du har syet det åpne området, vil du ha en pute på pute for å legge i dameundertøy eller et lintøyskap. Dekorativ cording eller bånd festet til puten gjør den perfekt til å henge på dørhåndtak. Sett forsiktig pute i vevpapir.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------