Stilling: ovs0

Dragon Crafts for Children

  Drager har et spesielt sted i folket av mange kulturer. Fra St. George til kinesisk legende, fanger drager fantasien og inspirerer kreativitet. Hjelp barnet ditt løsne sin egen drage med et morsomt tema håndverk prosjekt. Sørg alltid for barn når du bruker saks, maling og lim.

Sockpuppet

Lag en drakdukke med en rød eller grønn sokk, eller fargen du velger. Sett sokken på hånden for å markere hvor du vil ha innsiden av munnen, øynene og vingene. Skjær flammer og vinger ut av konstruksjonspapir eller håndverkskum og lim dem på sokken. Flammene skal møte toppen av sokken slik at hælen på sokken går over baksiden av håndleddet. Lim på papir eller vri på øynene. Lim på et papir eller skumhale hvis du liker det.

Dancing Dragon

Klipp ut formen av et dragehode fra tykt papir eller håndverkskum og dekorere det med maling, markører, glitter eller fjær. det samme for en hale, så kutt et stykke byggepapir i halv lengde. Lim de to stykkene til slutt for å lage en lang stripe og brett den sammen som et trekkspill. Lim drakhodet til den ene enden av trekkspillet og lim halen til den andre for å lage dragen. Lim et håndtak til hodets bakside og en annen til baksiden av halen. Hold draken din ved håndtakene og vri dem for å få det til å danses.

Eggkartongdrage

Klipp en eggkartong i halve og lakk en halv fargen på dragen din for et hode. Klipp to rom ut av den andre halvkartongen og lakk dem for øynene. Skar deretter av to flere rom og mal dem som nesebor. Slå dem på plass på hodet. Fullfør draken din ved å legge til dråper og toppene til hodet kuttet fra byggepapir, papir eller håndverk f OAM. Du kan også legge til en tunge eller brann som kommer fra munnen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------