Stilling: ovs0

Doll-Making Tips

  Effektive dukkeoppgaver bidrar til å gjøre en spirende dukkeartist til et proff og legge til kunnskapsbasen til etablerte dukkeartister. Noen tips er overraskende enkle og fokuserer på 'repurposing' -elementene i det riktige verktøyet for å sy dukke klær eller skulpturer. Andre hjelper med organisasjonsproblemer og økt tilgjengelighet til dine prøvde og sanne favorittverktøy. Lær nye teknikker for å fremme dine evner og ferdigheter som en profesjonell eller personlig dukkeproducent.

Lag en dukkeproduksdagens dagbok

Ta opp en dagbok eller journal over funnene dine i en bestemt notatbok. Skriv ned mønsterfremstillingsinformasjon , teknikker og merker av produkter som fungerer for deg. Å ha alt i en referansedatabase, hjelper deg med å huske og bruke hva som fungerer, hva gjør det ikke og hvorfor.

Hold forbruksvarer organisert

Gjør dollar butikker din kilde for billig beholdere for å lagre øyne, knapper og andre små gjenstander. Plastbeholdere for maskinvare- og bilderammer inkluderer små rom som tilpasser seg huset og organiserer dukkemagasiner.

Lagre favorittverktøy i en tannbørsteholder

Hver dukkefabrikant har prøvd og sanne verktøyfavoritter. Hold din favoritt saks, carving og skulpturverktøy i en tannbørsteholder. Hullstørrelsene er perfekte for å lagre verktøyets arsenal og holde dem klare.

Spør din tannlege

Hvis du er en porselen, polymer eller leirektør, spør tannlegen din om å gi deg mer enn en tannrengjøring Tannlege-øvelser er enestående verktøy for å lage hull til armaturer, spesielt for porselen, polymer og lerdukker. La tannlegen din vite at du er en dukkeartner og vil sette pris på hans hjelp ved å kjøpe en drill du har råd til eller en eldre som din tannlegen er klar til å erstatte.

Invester i en kappematte

Kjøp en kappematte med rutenett fra en stoffbutikk eller kunstleverandør som skal brukes når du klipper tekstiler og materialer til klær og tilbehør. Du finner dette investere en klok for å holde oversikt over målingene, for å endre størrelsen på stoffer og materialer med presisjon og for å unngå kostbare feil.

Lag testmønstre for klær

Motstå fristelsen til å kutte stoff og gå rett til å sy klær, spesielt for små dukker. Lag et testmønster fra et papirhåndkle eller muslin. Du vil unngå å kaste bort stoff og øke sjansen for at den endelige syingen din vil ha akkurat den riktige størrelsen.

Kokgarn for krøllete hår

Strikk ball med glattstrikk. Legg ballen i kokende vann i ca en time. Tillat å tørke og unravel garnet for å lage krøllete hår.

Ansiktsmaling

Reduser risikoen for sprekkdannelse. Stiv dukken ansiktsmateriale lett, la den tørke og maling som planlagt. < h2> Fotografer dukkene dine. Eksperimenter med scener og innstillinger når du fotograferer dukkene dine. Lag bakgrunner som inneholder artikler og memorabilia hvis dukken er fra en viss tidsperiode, eller artikler som formidler dukkenes stil og personlighet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------