Stilling: ovs0

Craft Flip Flop Ideas

  Kle opp et par grunnleggende, slettfarvede flipflopsandaler med rimelige og lett tilgjengelige håndverk for skolens ånd, fester eller stranden. Lag et par som passer til din favorittutstyr, eller opprett flere par for å mikse og matche. Gi dem som gaver, eller bruk dem som en festfavoritt eller en morsom håndverksaktivitet for en gruppe.

Perler

Sy perler på stroppene i et grunnleggende par flip-flops for å kle dem opp. Du kan også bruke skjell til å skape en lignende effekt.

Fjær og pels

Lim eller sy falsk pels eller fjær på vanlige flipflops. Du kan bruke individuelle fjær, som du kan finne en rekke av håndverkforsyningsbutikker eller kutte lengder av en fjær eller fuzzy boa og lim eller sy dem på.

Fabric Paint

Bruk permanent stoffmaling eller stoffmarkører å legge til dine egne design til et par flip-flops. Stroppene må være stoff for dette i stedet for plast. Jo bredere stroppene er, jo bedre blir designene dine. Du kan bruke malingen med en penselfri hånd eller med frimerker og stenciler.

Håndverkskum

Kutt former som blomster og sommerfugler fra håndverkskum og lim dem på toppen av dine flipflops. Lag flere farger med skum sammen for å gjøre figurene mer spennende og tredimensjonale.

Ribbon

Slipslengder av flerfargede bånd rundt stroppene i et par plastflipflops, slik at endene stikker ut, til stroppene er skjult av båndstykker. Et tykkere, stivere bånd fungerer best for dette prosjektet.

Stoff

Slip strips av stoff, og knytt stripene rundt sandalbåndene til du har dekket dem. Endene av stoffet skal henges opp på en myk måte.

Blomster

Lim plast eller silke blomster til flip flops for en umiddelbar motesetning. Bruk mange mindre blomster eller bare en stor en --- det er opp til deg.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------