Stilling: ovs0

Christian Church Bulletin Board Ideas

  Tusenvis av barn går på kirke og søndagskurs hver uke over USA. Fargerike, kreative oppslagstavler formidler de viktige budskapene til kirken på en morsom måte.

Grand Behaviors

Styrene Galore foreslår 'grand behaviors', et styre som oppfordrer til rette egenskaper og personlighetstrekk som lærere og studenter skal støtte og ære i hverandre. Foreslåtte atferd å fremheve inkluderer trofasthet, godhet, troverdighet, sannferdighet, ærlighet, kjærlighet og lydighet. For å konstruere dette brettet, dekk det med svart på bunnen og hvitt papir på toppen. Legg til et langt rektangel stripe i svart og hvitt langs den nederste kanten som ligner pianoknapper. Stave ut 'grand behaviors' under nøklene. Legg til notater spredt om ordene for å gi kvaliteterne en harmonisk, lyrisk følelse. Inkluder ordene for atferdene og prinsippene som lytter over.

Voksende for Jesus

Kids Sunday School Place 's' vokser for Jesus 'styret støtter ideen om at Jesus er det eneste treet av kunnskap og vekst som barn trenger Koble til og følg. Nødvendige materialer inkluderer ark med farget byggepapir --- blå, grønn, gul, brun, hvit og rød. For å begynne å dekke baksiden av brettet blå på toppen for himmel og grønt på bunnen av gresset Legg sammen brune biter i midten og tegne eller kutte ut en storstamme. Barn kan kutte blader ut av byggepapir eller gå ut på gården og samle virkelige blader til bånd til brettet. Mens festebladene festes til tre påminn studentene om at hvert blad er viktig for treet, så er hvert barn signifikant for Jesus og Gud. Legg en stor gul sol i øverste høyre hjørne eller mal den på. Og bruk det røde byggepapiret til å lage sommerfugler for himmelen. For en ekstra vri på denne havnen e barn skriver navnene sine på et papirblad og legger til det eller legger til blomster i gresset og skriver navnene sine langs stilkene.

Livsoppgraderinger og verktøy

'Oppsummering og verktøy' oppslagstavle tilbys på Styrene Galore er en fargerik, dekorativ og nyttig form for kommunikasjon. Om hele menigheten din varer i en vanskelig periode, eller hvis du er interessert i å gi ungdom verktøy med tanke på at de ikke kommer i fare, oppfordrer dette temaet styrke, engasjement, tro og fred. For å bygge dette brettet, dekke bakgrunnen i svart og skisse kantene i rødt. Skjær ut figurer og bilder av forskjellige verktøy og stift eller lim dem til brettet til venstre og høyre. En sag, skiftenøkkel, hammer, skrutrekker, blyant og målebånd er alle egnede gjenstander. På hvert verktøy bruker du en svart permanent markør for å skrive nyttige setninger og ord --- «nåde», «fred», «hans ord», «nåde», «tilgivelse» og «kjærlighet» --- som gir åndelig veiledning. I midten av brettet kutt ut og legg et bilde av et utklippstavle. Skriv 'Job List' øverst og liste 'Be, Les Bibelen' og 'Gjør rett' under. Planlegg en klasselesning for å diskutere styret og sørge for at alle studentene forstår at de holder de riktige verktøyene for å overvinne hindringer og seire fra vanskelige tider.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------