Stilling: ovs0

Brukes for små ølkegler

  Etter at festen din er over, og du har renset opp, tenk to ganger om å kaste ut dine små ølkegler. Med bare noen få enkle endringer og litt kreativitet kan du gi det lille ølkjøttet et nytt liv.Disse prosjektene krever at du fjerner toppen av keg for å nå innsiden, som bør gjøres av en erfaren sveiser. En plasmafakkel er best å bruke ettersom den går glattest, slik at du ikke trenger å tilbringe så mye tid på å skure de skrå kantene med en vinkelsliper. Du kan alternativt bruke en gjensidig sag med en bimetall, 18 tenner / in. blad. Husk å bruke sikkerhetstiltak hvis du gjør dette selv, for eksempel å bruke øye- og hørselsvern.

Åpen terrarium

Terrarier har blitt utrolig populære blant byens beboere, og forsøker forsiktig å bringe litt grønn inn i urbane miljøer. Du kan enkelt slå en liten ølkål til et åpent terrarium i bare noen få enkle trinn. Klipp to stykker papp litt større enn hvert håndtakshull og kanalbånd dem til innsiden av keggen, dekker håndtakshullene helt. Du kan først lim et stykke stoff eller bilder fra et magasin på pappa for et dekorativt mønster som kan ses når du ser på hullene fra utsiden. Linj interiøret på toppen av den lille keggen med plast eller en søppelpose, og legg deretter et tynt lag med små småstein eller stein innvendig. Pebbles eller bergarter vil bidra til å opprettholde drenering og vannforvaltning i terrariet. Ordne et tynt lag spansk mos på toppen av småsteinene dine for å fungere som et sengetøysmateriale. Etter at du har lagt et tykt lag av potteplante på toppen, er du nå klar til å begynne å plassere planter i ditt terrarium.

Industrial Loft Style Plant Pot

En annen kreativ måte å resirkulere ditt lille ølkål for plantebruk er å snu det inn i en industriell loft stil planter. Du må kutte toppen av keggen og bor et hull for drenering, så hvis du ikke er komfortabel eller rustet til å kutte metall, kan det være lurt å finne noen med ekspertise. Kutt ut toppen av keggen, bor et lite hull i bunnen, fyll keggen med smuss og voila! Du har fått deg en metallplanter i industriell stil.

Punch Bowl

Etter samme prinsipp som industriplanterpotten, er det ingen grunn til at du ikke kan bruke keggen din til fremtidige fester og få -kryss som en slagskål eller isbøtte for å slappe av vin og andre drikker. Klipp ut toppen av keggen, fyll den med is, og sett drikkene på isen for å holde dem kjølige og forfriskende hele natten.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------