Stilling: ovs0

Blackbird Crafts for Kids

  Barn kan lage svart fugl håndverk til å dekorere, fortelle en historie eller som et 3D kunst prosjekt. Blackbirds dukker opp i mange historier og dikt som blir fortalt til barn. Vurder å fortelle en historie mens de skaper. Dikt som 'To Little Blackbirds' og historier som 'Er du min mor?' eller 'The Best Nest' fungerer godt med disse prosjektene.

Silhouettes

Du kan bruke blackbirds silhuetter som Halloween dekorasjoner. La barna kutte ut blackbird figurer fra svart konstruksjonspapir eller kartong. Finn bilder online eller i en utklippsbok fra biblioteket. Bruk en rekke poser, plassert på en gren, flyr eller stående. Tape dem på vinduene og dørene, ned i gangen, på kjøkkenskap og på gresskar.
Du kan også bruke disse blackbird cutouts i mobiler. Heng silhuetter fra streng knyttet til kryssede pinner. Overvei vekslende med bjeller, perler eller skinnende gjenstander for et mer fargerikt vindjaktlignende prosjekt.

Dukker

Barn kan lage to blackbird dukker for å illustrere diktet, 'Two Little Blackbirds'.
Papirlunsekker, gul og svart byggepapir, svart akrylmaling, lim, saks og googly øyne er alt de trenger. Etter at de lakkede lakkene er tørre, legg til et gult nebb, to svarte vinger og googly øyne. Du kan legge til et lite stykke rødt garn eller bånd til en av fuglene for å betegne den som jentafugl i diktet.

Nestprosjekt

Barn kan lage blackbirds og en rede av papirplater. For dette prosjektet trenger du en stor papirplate og to små papirplater. Du vil også trenge maling eller markører, googly øyne, lim, en stifter og saks. Gjør fuglene ved å kutte en liten papirplate i halvparten og deretter rulle den ene halvdelen i en konusform og stifting. Det er fuglens kropp. Bruk deretter et trekantet stykke for hodet og to trekanter for vingene. Klipp den store papirplaten halvveis og deretter stift sammen for å lage rede.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------