Stilling: ovs0

Allhelgerdagens aktiviteter

  1. november er All Saints Day, en dag for å feire alle hellige, både kjent og ukjent. De som ser denne ferien, ber om forbønn og bønner fra hellige. For mange foreldre er dette en viktig ferie, og de vil dele sin betydning med sine barn. Aktiviteter kan hjelpe barnet ditt til å forstå hvorfor denne ferien er bemerkelsesverdig.

Du er som en sånn til meg

Oppfordre barnet ditt til å tenke på noen de vet som er en god rollemodell og hjelper henne med å gjøre det rette. La barnet gjøre noe for den personen for å vise hvor mye av en helgen hun mener den personen er. Du kan spore en gammel CD på et stykke hvitt byggepapir (eller kartong for økt holdbarhet). På toppen, ha barnet ditt skriv personens navn, etterfulgt av 'du', er veldig spesielt for meg fordi du følger jesus 'eksempel'. Under det kan barnet ditt skrive grunnen til at hun mener at personen er en helgen. For dekorasjoner kan barnet ditt legge lacy bånd rundt ytre kant ved å lime det på plass; Lim deretter et bånd til ryggen, så det strekker seg under papiret, som et prisbånd. Alternativt kan hun foretrekke å lim sirkelen til et stykke farget byggepapir og ramme det.

Saint David Toalettpapirrulle

St. David var sønn av kong Sant fra Sør-Wales. Som en ordinert prest grunnla han flere klostre. Lær barnet ditt om denne viktige helgen med dette håndverket. På et tomt stykke papir tegner du et hode, to føtter med sandaler, to armer, en bibel og en 1/4-tommers papirstrimmel som et belte. Barnet ditt kan farge de brikkene mens du kutter ut et brunt rektangel (lenge nok til å vikle rundt toalettpapirrullen) ut av byggpapir. Du kan også la barnet mene toalettet papirbrunt, i stedet for å kutte ut rektangelet, men papiret vil se mer ut som en munks kjoler. Når barnet ditt er ferdig, lim han hodet til den ene enden av toalettpapirrullen og føttene i den andre enden. Han kan pakke beltet rundt midten (og kutte av ekstra lengde), lim den på plass og lim deretter armene på de riktige stedene.

Saint Skjeer

Din Barnet kan inkludere alle de hellige som hun ligner på et display ved hjelp av isskjeer. Ha henne et ansikt på skjeen, og kutt deretter klærne ut med byggepapir. Hver helgen trenger en kjole som er proporsjonal og vil dekke skjeen. Du må kanskje hjelpe henne med å tegne klærne. Ha henne så kuttet ut armer for å matche og lim dem til figuren. Hvis helgen bærer munkens kappe med hette, kan hun klippe ut en hette og lim den videre. For kvinner vil hun kanskje legge til en unges hodeplagg ved å bruke svart og hvitt konstruksjonspapir. Hun kan legge til variasjon i samlingen ved å pynte sine hellige med tilbehør, for eksempel en bibel, et kryss eller en rosenkrans perler.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------