Stilling: ovs0

Verktøy som trengs for å lage smykker

  Selv om du kan lage et smykke med litt mer enn noen perler og en tråd, har du et sett med verktøy som åpner døren for å lage intrikate peyote-sømte frøpearl armbånd, utsmykkede filigree sølv anheng og glitrende lysekrone øredobber. Selv om hard-core smykker beslutningstakere har verktøykasser lastet med ulike tilbehør, selv nybegynnere smykker beslutningstakere har disse grunnleggende verktøy.

Nåle-nesen Tang

Nåle-nesen tang går av mange navn, inkludert lang nese og snipe-nose tangen . De har gummihåndtak for å gi et sikkert grep og to metallpinner som møtes sammen i et pincett-lignende punkt. Selv om elektrikere elsker deres evne til å nå og gripe små ledninger, har gullsmedene like mye takknemlighet for sin smykkerskapende evne. For gullsmedene som er interessert i trådarbeid, kjedepostteknikker eller til og med lage et par grunnleggende øredobber, er nålenet en nødvendighet. Disse tangene griper og festes små smykker sammen når fingrene dine bare er for store til å utføre slike oppgaver. De hjelper smykker-maker med å åpne tett bundet hoppe ringer, innpakning ledningen av headpins rundt en perle og sikring av ringe sammen.

Wire Cutters

Wire cutters ligner saks, selv om deres skarpe, konvekse blad kutt gjennom tykk ledning som ville gi sakse mye mer problemer. Knivene på wire cutters kommer i forskjellige former, inkludert skråkant, ende og flush cutters. Trådarbeid krever kutting av overflødig tråd, og jo nærmere kuttet, jo mer profesjonelt utseende. Derfor, smykker-beslutningstakere som selger sitt arbeid ønsker å vurdere high-end flush cutters fordi de kutter nærmest perlen. Vårhåndtakskutterne er litt dyrere enn de vanlige, men fordi de reduserer spenningen, er de best for de som kutter ledningen ofte. Wire cutters er avgjørende for gullsmedarbeidere som arbeider med alle typer metalltråd eller -tråd, inkludert fjærende tigerhale og tykk, 10-gauge-ledning. Noen jewelers går gjennom wire cutters ganske raskt, da overdreven kutting slites ned bladene.

Pegged boards

Pegged boards som parykker er nyttige for smykker beslutningstakere skape utsmykkede knuter, looper og andre design laget av wire. Disse platene gir brukeren mulighet til å plassere pinner i hullene og i sin tur sløyfetråd rundt dem for å lage perfekt symmetriske former. Selv om du kan lage slike ledningsknuter ved bruk av tanger, vises de sjelden til og med. Hvis den samme keltiske knuten må replikeres flere ganger for øredobber eller et armbånd, gir wigjigs muligheten til å lage flere knuter i samme form og størrelse.

Flat-nose Tang

Flat-nose Tang har et lignende utseende som nål-nesetang, men oppnå et helt annet formål. Ved enden av tangen, tillater de to flatmetallpennene smykker-maker å krympe og flate gjenstander. For eksempel bruker en person nesetang når det sikres to trådstrenger sammen med en krympestreng: Ledningene plasseres gjennom krympekransen, og nesetangen klemmer perlen på ledningene for å sikre dem på plass.

Lodding Verktøy

Smykkerprodusenter som er dyktige i metallsmøring, bruker loddeverktøy til å varme og sikre metallstykker sammen. Mediacollege.com forklarer det ideelle loddejernet er minst 40 watt og er temperaturjusterbart. Loddeverktøy er ideell for oppretting av pendler.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------