Stilling: ovs0

Veibeskrivelse for strykebrett

 

Gjør strykebrett

1.

Åpne et nytt, blank tekstbehandlingsdokument, og skriv inn bokstavene du vil slå til overføringer. Fremhev bokstavene og velg en ny skrifttype, farge og eventuelle spesialeffekter som understreket, fet, kursiv eller skygger. Eksperimenter med forskjellige kombinasjoner til du er fornøyd med designen.

2.

Marker bokstavene og endre størrelsen til de riktige dimensjonene for overføringen. For svært store bokstaver må du kanskje endre avstanden slik at ett bokstav skrives ut på hver side. For mindre, sett alle brevene dine på samme side (for å lagre papir), men sørg for at de hver har en smal margin rundt omgivelsene sine.

3.

Skriv ut en testversjon av siden / sidene på vanlig skriverpapir. Undersøk resultatet for å se om du er fornøyd med utseendet, eller hvis du vil gjøre noen endringer i bokstavene. Hold papiret opp til stoffet / plagget for å se om proporsjonene er riktige.

4.

Les instruksjonene på pakken med overføringspapir og endre utskriften innstillingene tilsvarende. Vanligvis anbefaler instruksjonene spesifikke papir-, farge- og utskriftskvalitetsinnstillinger for å velge når du skriver ut på papiret.

5.

Velg alternativet i skriverdialogboksen for 'flip' 'omvendt' eller 'speilbilde'. Du må skrive ut et speilbilde av brevet for riktig overføring. Dette er ikke nødvendig når du skriver ut symmetriske bokstaver som A, M, O, T eller X.

6.

Legg et ark med overføringspapir i skriveren slik at bokstavene vil skrive ut på den tomme siden. Baksiden er vanligvis merket med en linje eller trykt informasjon. Skriv ut siden (e) og kutt ut bokstavene med skarpe saks, og la en smal margin rundt kantene.

Bruke overføringene

1.

Iron stoffet eller plagget og plasser det på strykebrettet ditt slik at området der du vil bruke brevet, er glatt og flatt.

2.

Følg instruksjonene på overføringspapiret Emballasje: Endre temperaturinnstillingen på strykejernet, legg overføringen trykt ned på stoffet, kontroller stillingen, trykk deretter strykejernet rett over papiret, og bruk fast nedadgående trykk. Ikke rør eller vri på strykejernet. Hold det på plass for den anbefalte tiden, vanligvis 15 til 20 sekunder. Hvis bokstavene dine er større enn strykejernet, løft strykejernet og trykk det ned på hver tilgrensende seksjon til de blir presset over

3.

Stryk papiret igjen, flytt jernet rundt i små sirkler og legg ekstra trykk på kantene på bokstavene, i ca. 20 til 30 sekunder. Papir over med en myk, tørr klut for å hjelpe brevet til å holde seg fast i stoffet.

4.

Skal av papiret. Bærpapir i ytterligere 5 til 10 sekunder med strykejernet.

Tips og advarsler

  • Bruk 100 prosent bomullsstoff for best resultat.
  • For å få en utskrift av høyere kvalitet, eller hvis du ikke har en skriver, lagre dokumentet og ta filen med overføringspapiret til en kopi / utskriftsbutikk.
  • Etter påføring Overføringene, vask stoffet / plagget i kaldt vann og la det lufttørke.
  • Å lage dine egne strykebokstaver gjør det mulig å tilpasse deres størrelse, farge og skrift fullt ut for å få det nøyaktige utseendet du ønsker. Prosessen er rask og enkel ved hjelp av overføringspapir med hjemmedatamaskin og skriver. Dette gjør et billig alternativ til tilpasset utskrift eller innkjøp av strykebrett. Den samme metoden fungerer også for andre tegn, motiver og bilder.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------