Stilling: ovs0

Veibeskrivelse for å lage en quiltet vegghengning

 

1.

Spor quilting linjene i quilt mønsteret på din konstruerte quiltopp med stoffet blyant.

2.

Klipp en stripe av bakstoffet 4 tommer med 20 tommer for å gjøre tappene til veggen hengende. Brett stoffet i et rør med høyre sider sammen og sy ned lengden på røret. Vri røret på høyre side og stryke.

3.

Klipp røret inn i 4-tommers lengder. Brett hver del av røret halvveis i bredden, og legg de rå kantene sammen for å danne bunnen av fliken. Brett toppkanten av stoffet ned 1 tommer og fest tappene til feil side av stoffet med endene på tappene 2 tommer under stoffets råkant. Sy nær kanten bare for å holde tappene på plass. Du trenger ikke å vende denne kanten under på slutten.

4. Legg ut stoffet ditt, med feil side opp, på en flat overflate som er stor nok til å imøtekomme din dyne. Tape hjørnene på stoffet til arbeidsflaten, trekk stoffet tett for å sikre at det ikke kommer noen rynker på baksiden av den quiltede veggen hengende.

5.

Sted Quiltbatteriet på toppen av stoffet. Smør det ut for å fjerne klumper i batting.

6.

Senter den ferdige dynetoppen på batten, utjevn dynen for å gjøre den så flat som mulig. Sørg for at toppen av dynen ligger på baksiden av stoffet. Bruk sikkerhetsnåler til å holde alle tre lagene sammen, men sørg for at pinnene ikke ligger på quilting linjene.

7.

Trekk symaskinen. Sett inn lagd quilt i symaskinen.

8.

Sy langs quilting linjene. Start i midten av dynen og arbeid deg ut mot kantene. Fjern den quiltede veggen som henger og trim på eventuelle overskytende tråder.

9.

Vri under råkanten på stoffet og bruk pinnene til å holde på plass. Sy hele veien rundt dynen for å fullføre veggen hengende.

10.

Sett inn baren fra vegghyllestativet gjennom fanene og heng på vegghyllestativet ditt.

Tips og advarsler

  • Bruk en stoffpenn eller markør hvor blekket vil forsvinne etter kort tid.
  • For best resultat med små quilthengninger, bruk mindre dynemønstre og mindre tekstilutskrifter.
  • Quilted veggdekorasjoner er dekorasjoner som du kan henge hvor som helst i ditt hjem. Disse dynene spenner vanligvis i størrelse fra 46-tommers-kvadrat til større, fullstendige dyner. Velg hvilket som helst quiltemønster du vil sy på toppen av dynen din på. Deretter er du klar for de ferdige detaljene som vil gjøre quiltet ditt til en quiltet vegg som henger for å legge til d u0026 # xE9; cor av hjemmet ditt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------