Stilling: ovs0

Veibeskrivelse for Tissue Paper u0026 Hibiscus Flowers

 

1.

Stakk 5 stykker papirpapir på bordet. Bruk to eller flere farger for å skape mer dybde for blomsten, for eksempel rød, fuchsia og gul for en hibiskusblomst. Bruk gul og gull for solsikker; hvitt og rosa for tusenfryd.

Tegn hibiskusblomsten eller annen blomst på tissuepapiret - trekk den ytre linjen, da det er alt du trenger for å kutte det ut, alternativt, bruk et blomstermønster for å tegne blomsten. Trekk smale avrundede kronblader til tusenfryd. For solsikker tegne en sirkel for midten og de lange spisse kronbladene. Bruk et krydderår eller kvart for å lage sirkelen.

p> 3. Hold bunken med vevspapir fast med en hånd, hold hånden vekk fra saksens bane. Klipp langs linjen, etter hvert kronblad, gjennom alle lagene av vevpapir

Poke et hull i midten av hibiscusen eller en annen blomst forsiktig med saksens spiss, og arbeid det gjennom lagene.

5. Legg en 1/2-tommers sløyfe i enden av en grønn rørrenser, og sett enden av sløyfen rundt den røde delen av rørrenser to ganger for å holde den på plass. Stikk den rette enden gjennom midten av blomsten fra toppen av blomsten, så loo p ender opp i midten av blomsten og den rette enden kommer ut som stammen.

6.

Klipp en 3 tommers gul rørrenser - juster lengden for størrelsen på hibiskusblomsten. Bøy enden av den gule rørrenseren opp en 1/2 tommers inn i en krok. Hek den gjennom den grønne rørrenseren og vri den rundt to ganger for å holde hibiscusstamen på plass.

7.

Krøl hvert blomstblad - alle lagene - nedover litt rundt en blyant for å gi dem et naturlig utseende.

Tips og advarsler

  • For andre typer blomster, kutt korte stykker gul eller oransje papir og lim dem inn i midten av blomsten, eller lag en liten veke med vevpapir for å limes på plass for å skape sentrum av blomsten.
  • Crepe papir skaper kraftigere blomster og vil stå opp bedre til vindfulle forhold utendørs enn vevspapir.
  • Vær forsiktig med saks.
  • Papirblomster tilbyr et billig alternativ for gaver og dekorasjon. Stencils eller maler bidrar til å gjøre papirblomster ensartede, hvis du vil lage blomster som ser like ut - håndverk butikker og nettsteder tilbyr blomstermønstre. Når du har knack på det, lage skreddersydde blomster for å pryde gaver, henge som kranser, lage blomsterkjeder i papirblomst, blomsterarrangementer i vaser og for andre håndverkprosjekter eller dekorative formål. Tegn dine egne papirblomster for en håndlaget effekt. Hibiscusblomster gjør en dramatisk dekorasjon for hårpynt, vesker, festfavør og å strikke inn i halskjeder eller henge som dekorasjoner.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------