Stilling: ovs0

Tutorial for Beading Stitches

 

Forberedelse for stingperler

1.

Kutt en 2- til 3-fots lengde på tråden og kjør den gjennom beading voks. Silkbeading-tråden er sterk, men den kan brisle. Voksen bidrar til å holde tråden intakt når du syr. Mange perlesømmer krever flere passeringer gjennom perlene.

2. Pass den ene enden av den voksede tråden gjennom øyets nål og trekk den til minst en 10-tommers lengde. Den lengste tråden er arbeidstråden. Denne 10-tommers halen blir arbeidsgruppen som du syrer perlene.

3.

Trekk en perle i løpet av 2 tommer av enden av arbeidsgruppen. Løft tråden rundt perlen og sett nålen tilbake gjennom perlen flere ganger. Dette kalles forankring av perlen. Denne ankerpiren, eller stoppekaret, er oftest igjen i arbeidet. Velg en ankerpære fra perlene som er valgt for den første raden av en hvilken som helst perlestingsteknikk. Ankerperler blir ikke brukt i alle typer perlesting, men læring av teknikken er en viktig del av å lære å stikke perler.

Laddersting

1.

Ankre en 6-frø perle på en 2-fots lengde av voksstrålende tråden. Gjør et oddetall antall 6 frøperler til ankerpæren. Det skal være et jevnt antall perler på tråden. Stige søm brukes til å lage grunnruten for andre beading masker, for eksempel murstein og Ndebele sildbens søm.

2.

Pass tråden over toppen av siste perle på rad og tilbake gjennom den andre til siste perlen. Dette kalles søm i motsatt retning. I de fleste beading masker vil du passere nålen gjennom perlen i retning av raden du beading. Styrkestigenes styrke ligger i denne reverserte retningen. Ta nålen ut av perlen slik at den vender mot bunnen.

3.

Dra tråden forsiktig gjennom den andre perlen. Legg merke til at de to siste perlene vil vende mot hverandre litt hvis du bruker runde frøperler. Cylindriske frøperler har en tendens til å sitte lettere på dette punktet, men de runde vil rette opp når du legger til rader i designet.

4. Pass på tråden under den tredje frøperlen fra enden og sett inn nålen tilbake gjennom den tredje vulsten i motsatt retning, og sperre på toppen av perlen. Trekk forsiktig tråden gjennom perlen.

5.

Pass tråden over toppen av den fjerde perlen fra enden og deretter tilbake gjennom den fjerde perlen i motsatt retning.

Fortsett å stikke deg ned i raden ved å bytte tråden over og under suksessive perler. Sett alltid nålen gjennom perlen i motsatt retning. Gå ut av toppen av ankerpiret på slutten av raden.

Stitching perler sammen for å lage smykker og hjemme d u0026 # xE9; cor elementer er en kunst som alle med lyst og litt tålmodighet kan lære. Det er mange forskjellige perlesting fra en enkel peyote, som har mange variasjoner, til en mer komplisert sildben, som krever to sømteknikker for å fullføre mønsteret. Andre beading masker bruker to gjengede nåler for å lage et design, for eksempel dobbeltnål rett vinkel veve. Nybegynnere kan ønske å begynne med det grunnleggende og bygge deres beading repertoar som de blir mer komfortable.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------