Stilling: ovs0

Slik syr en yoga pose

 

1.

Rull opp din yogamatta og måle lengden og diameteren. Legg 4 tommer til disse målingene for å lette og sømmen. Klipp et stykke stoff til disse målingene.

2.

Brett stoffet i halv lengdevis ved å bringe sidene som tilsvarer lengdemålingen sammen. Klipp et stykke strap 40 inches lang. Legg den ene enden av stroppen mellom lagene av stoff, 1 tommers inn fra langsiden. Juster stroppens ende med stoffets korte kanter.

3.

Sy langs kanten på stoffets korte side og opp langs siden. Vær forsiktig med å fange bare enden av stroppen i sømmen. Sy bare den korte enden som har enden av stroppen i den. Forbedre sømmen ved å sy i sømmen med en zigzag-søm.

4.

Fullfør toppkanten av posen ved å sy i nærheten av kanten med en zigzagsting. Stryke under en 1/2-tommers hemma på toppen av posen. Stikk kanten ned i nærheten av kanten.

5.

Sy den løse enden av stroppen på innsiden av posen. Stikk igjen 1/2-tommers vekk fra den første linjen for søm for å forsterke stroppen.

6.

Lag en flat bunn for posen ved å åpne posen og legge den inn nederste hjørner til de møtes i midten. Sy ned disse trekantede klaffene, sy ned i midten av klaffene langs sømmen. Det kan hende du må sy det med hånden. Vri posen på høyre side.

Tips og advarsler

  • Fordi denne yogaposen ble laget til de nøyaktige målingene av yogamatten, trenger den ikke en topp lukning.
  • Legg til et monogram i posen for å lage en flott gave til en yoga-kjærlig venn.
  • Pass på at stroppen er fast festet i begge ender.
  • Yoga matter er vanskelig å bære og vanskelig å lagre. De pleier å komme rullet opp, ta opp ekstra plass i bilen eller skapet. En yogapose, laget for å passe din mat, løser begge disse problemene. Yoga poser har en søt form, som en piver for piler. Veskenes lange stropp gjør at du kan slynge den over ryggen din, som en koker, så du merker ikke at du bærer den. Sy din egen yoga pose med lerret eller rip-stop nylon.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------