Stilling: ovs0

Slik sy en enkel dynedeksel

 

1.

Mål størrelsen på din enkle talsmann, og kutt arkene i denne størrelsen, legg 1 tommers på bredden og 3 1/2 tommer på lengden for hem- og sømmen. < /p>

2.

Skift kantene på kuttearket i en dobbel hylse, ca. 1/2 tommers bred, klemme ned hagen, og sy det på symaskinen. Dette gjøres for hvert ark separat.

3.

Klipp festetape 10 tommer kortere enn bredden på kuttearket, og pin dem i midten av den ene enden av stoffet, 1/2 på hver side. Pin dem på høyre side av stoffet, ca 1/2 tommer fra hemlinjen. Sy begge sider av festetape på stoffet. Igjen gjøres dette til hvert ark separat.

4. Legg begge arkene flatt, slik at de høyre sidene er sammen, feil sider vender ut. Match kantene og klem dem sammen.

Sy. Søm rundt hele sidene av arkene, gjør en 90 graders sving på festetape og sy ut til kanten av stoffet. Gjør svinget slik at ca. 1/2 tommer av festetape er inkludert i sømmen.

6.

Sy en dobbeltsøm parallell med den første, for ekstra styrke. < /p>

7.

Åpne festetape og vri dynedekselet på høyre side for å fullføre det enkle dynetrekk.

Tips og advarsler < / h4>

  • Dette gjør et enkelt dynedeksel --- bruk større ark eller flere stykker materiale for et større dynedeksel.
  • Hjemmelaget dyne dekker er den perfekte måten å spice opp et soverom uten å bryte budsjettet eller endre møbler. Dynetrekk kan gjøres veldig enkelt fra laken eller fra sammenstilt stoff. Det beste ved å lage ditt eget dynedeksel er at du kan tilpasse det til dine behov --- du kan bruke arkene før du syr dem i et deksel, broder dem eller bare kjøpe ark med forskjellige design på dem, blande og matche farger du velge.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------