Stilling: ovs0

Slik laminerer du papir til tre

 

1.

Slipp trebiten med 220 grit sandpapir for å fjerne eventuelle ru kanter. Tørk av treet med en fuktig klut når du er ferdig for å kvitte seg med støv. Vent til treet tørker.

2. Legg et akrylmedium lim på baksiden av papiret og plasser det på trebrettet. Akrylmediumlim limer papir til en rekke overflater og kan brukes til å lage tekstur. Hvis du ikke finner denne typen lim, bruk ikke syrefri flytende lim.

3.

Paint overflaten av treet med et lag av akrylmedium lim. Bruk glatte, nedadgående slag for å påføre limet. Vent til den tørker og sand den med 220 grit sandpapir for å fjerne bobler. Mal et annet lag over overflaten og vent på at den tørker. Sand det for å fjerne noe boblende i overflaten.

Laminering er en prosess der to materialer er forenet som ett. Laminering av papir til tre er en teknikk som er nyttig for å vise fotografier eller andre viktige dokumenter. Lim er den enkleste måten å laminere papir til tre. Papir er et vanskelig materiale å jobbe med som et laminatmateriale, fordi det er skjøre, og lim kan spise bort på det over tid. En ikke-sur arkivers lim er den beste typen å jobbe med når laminatpapir, fordi det holder papiret av guling eller aldring raskt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------