Stilling: ovs0

Silke Floral Crafts

  Tilbring en ettermiddag som skaper vakre, praktiske prosjekter med silkeblomster. Ulike ideer og alternativer er tilgjengelige, alt fra enkle til kompliserte og tilpasningsdyktige for barns fest. Materialer er billige og enkle å finne. Du trenger ikke mer enn noen få timer for å fullføre disse håndverkene. Vis dine kreasjoner i hjemmet ditt og la dem inspirere deg daglig.

Teacup Topiary

En ferdig teacup topiary er en fin, delikat håndverk som fungerer som et middels midtpunkt eller en gave.

For å gjøre dette prosjektet trenger du en tekanne per deltaker, små silkeblomsterknopper i samme fargefamilie, en 2 1/2-tommers plastskumball, håndverk av porselen, en floral trepinne, blomsterskum og en pose med mos . Bånd, teposer, små falske sommerfugler, svamp, varmt lim, håndverk lim, blomsterpinner og gullmaling er også nødvendige.

Til å begynne, lag sukkerbiter fra leire og la dem tørke. Påfør gullmaling. Bruk håndtak lim for å feste skummet til innsiden av teacupen og plastskumballen til trepinnen. Skyv inn skum. Spred lim på skum og ball og deksel med mose. Accent staven med gullmaling. Kutt fra hverandre blomsterbunter og fest på ball med lim. Ordne blomster. Fyll ut tomme mellomrom med blader. Lim tefatet til underfatet med varmt eller glasslim. Bruk sukker kuber, sommerfugler, bånd og tepose for å dekorere tallerken. Tillat tid til håndverket å tørke.

Blomsterknopper

Blomsterknuter tar bare noen få minutter å fullføre. Håndverket er egnet for voksne og barn. Du trenger billige ballpoint penner, grønt blomstertape, silkeblomster med stengler, keramiske eller terrakottige blomsterpotter og grønt skum.

Klipp hver blomsterstamme til ca 3 til 4 inches lang. Lim blomsten til toppen av pennen. Start på toppen av pennen og sakte vindbåndet ned og rundt stammen mange ganger. Etter at du har fullført minst seks blomster, plasser du skummet i blomsterkrukken. Skyv blomstene i skummet og ordne dem. Du kan også lage individuelle blomsterpotter. Når du er ferdig, kan du dekorere potten.

Silk Flower Garland

Silk Flower Garlands er enkle å lage og kreve få materialer. Silke blomster og håndverk lim er nødvendig.

Fjern et rent, tomt arbeidsområde som et kjøkkenbord for å jobbe med. Legg silkeblomster på bordplaten og skille blomstene. Trekk blomstene fra stengene sine, og skjell bort lagene av kronblad til du har en stor haug med bare kronblad. For å lage en lang, fargerik krans må hver petal limes til den neste i gangen. Hold kronbladene til hverandre i minst 30 til 60 sekunder. La dem tørke før du legger til flere stykker.

Du kan gjøre kransen til et kjede. Petals kan være større i midten-midten og taper mot ryggen med mindre eller du kan forskyve forskjellige størrelser hele veien rundt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------