Stilling: ovs0

Safety Pin Juletre Instruksjoner

 

1.

Dip endene på metallkabelen inn i håndtagslim og sett ledningen til side for å tørke.

2.

Åpne all din sikkerhet pins.

Ta tre av dine åpne sikkerhetsnåler og tråd på sju grønne perler og to farvede perler i en annen farge enn grønn for ornamenter på treet ditt. Trekk kulene i hvilken rekkefølge du vil, bare endre rekkefølgen opp fra pin til pin.

4. Ta de to siste sikkerhetsnålene og tråden på seks grønne perler og to andre fargede perler. Igjen er bestillingen opp til deg.

5.

Lukk alle dine sikkerhetsnåler.

6.

Gjør jingle klokka på metallkabelen og flytt den til midten av ledningen.

7.

Trekk sikkerhetsnålerne dine, veksler mellom pins med ni perler og pins med åtte, på metallisk ledning ved å skyve den ene enden av ledningen gjennom den spolde enden av sikkerhetsnålene. Pass på at alle beaded sidene på dine sikkerhetsnåler vender mot samme retning. Trekk den samme enden av metallkabelen gjennom alle perlene på den siste sikkerhetsnålen.

8.

Trekk den andre enden av ledningen gjennom de spolede endene av sikkerhetsnålene i motsatt retning som du trådte den første enden. Trekk deretter den samme enden av ledningen ned gjennom alle perlene på den siste sikkerhetsnålen.

9.

Trekk en farget perle, bortsett fra grønn, på hver ende av ledningen.

Trykk hver ende av metallledningen gjennom hodet på sikkerhetsnålen som er nærmest den, og ledningene kommer i motsatt retning.

p> 11.

Trekk på to fargede perler, unntatt grønne, på hver ende av ledningen før du skyver endene gjennom neste stifthod på hver side.

12. < / p>

Tre i to farger på hver ende av ledningen, unntatt grønn. Deretter skyver du enden av ledningen gjennom det siste stifthodet. Begge ender av ledningen vil gå gjennom samme pinnehodet på dette punktet, men i motsatte retninger.

13. Legg til en annen farget perle, unntatt grønn, til en enden av ledningen. Trekk deretter den andre enden av ledningen gjennom samme perle, i motsatt retning.

14.

Slå ender av ledningen i en knute og trim dem.

Tilbringe tid med familie og venner, samt å delta i tradisjoner, er bare to ting som de fleste gjør rundt julen. Start opp en ny tradisjon med dine barn eller venner som vil tillate deg å tilbringe tid sammen, samt lage et ferie-tema håndverk. Samle dine kjære sammen for å lage sikkerhetspinne juletrær, et håndverk som er lett nok til et barn, men vakkert nok for en voksen til å sette pris på.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------