Stilling: ovs0

Lanyard Pattern Instruksjoner

 

1.

Kutt to lengder av plastfartøy blonder med saks. Gjør begge fargene lengden på kroppen din. Fell strengene halvt slik at alle fire ender berører.

2.

Slip klippet over den ene enden av snøret slik at det hviler på bunnen av begge snorene dine. Du vil at dette skal være midt i sentrum. Fest en knute så stramt som mulig for å holde kroken på plass. Spred strengene dine fra hverandre slik at du har en farge mot nord og sør, og den andre fargen sprer øst til vest.

3.

Ta tak i strengen mot vestsiden og trekk den over til nordsiden fra knuten øverst.

4.

Kryss 'nord' -strengen over til 'øst' -siden. Sørg for at du dekker både 'vest' og 'øst' -strengen med 'nord' -strengen.

5.

Kryss 'øst' -strengen og kryss den over ' Sør '-strengen.

6.

Kryss' sør '-strengen over' vest '-strengen. Trekk de fire strengene så tett som mulig. Dette er slutten på din første knute.

7.

Gjenta denne prosessen, og start alltid med 'vest' siden til du når ønsket lengde. Når du er ferdig, knyt en annen stram knute som den første til å holde lanyardkroken på plass.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil legge til perler til lanyard, det er så enkelt som å stryke på perler hvor du vil plassere en. Dette gjør det vanskeligere å ha stramme knuter, men når du lager knutene dine.
  • Dette er ikke den typen lanyard som vil gå rundt nakken din.
  • Overdreven tunge ting eller yanking på Lanyard vil knuse knutene.
  • Lanyards er et barns håndverk som kan gjøres av nesten alle. Fest et klipp og en lanyard som kan holde styr på nøkler og eller til og med en mobiltelefon. Når de lærer den enkle multistrand-fletningsteknikken, elsker barna å lage disse fordi de er fargerike og tar ingen tid i det hele tatt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------