Stilling: ovs0

Instruksjoner for å lage heklehår

 

1.

Bruk en tradisjonell hår elastikk som basis for heklet hår scrunchie. Hvis du ikke har en elastikk, sys en liten stripe med vanlig systrikk i sirkelform.

2.

Bruk heklehaken til å lage en glidesting for å feste din garn til håret elastikk. Gjør enkelt hekler rundt håret. For å gjøre dette, legg kroken under elastikken og garnet over; når du garner igjen, gjør det over håret elastisk og trekk gjennom løkkene dine for å avslutte sømmen. Fortsett å lage enkle hekler til du ikke kan passe noen flere masker på elastikken, og legg deretter til den siste sømmen med den første ved hjelp av glidesting. Årsaken til å lage så mange masker er at når du strekker ut håret, vil det heklet arbeidet strekke seg også.

3.

Kjede tre, som teller som din første dobbelte hekle søm. Gjør en dobbel hekle i samme søm som bunnen av vridekjeden, og legg deretter to doble heklinger i hver søm rundt. Legg med en glidesting øverst på de tre første kjedestingene.

4.

Kjett en og gjør to enkle heklesømmer i hver søm rundt. Bli med en glidesting og fest den.

5.

Bruk en stor øyeblokknål til å veve i løse ender. Din hårscrunchie skal kunne strekke rundt hestehale nå, akkurat som en tradisjonell ville.

Å kjøpe nye hårtilbehør for å matche alle antrekkene kan være veldig dyre. Hvis du har moderate hekleferdigheter, kan du løse dette problemet ved å hekle hårskruncher. Bruk en hvilken som helst type garn du har på hånden, og du kan hekle flere hårskruncher på en ettermiddag. Gjør dem store eller små. Legg til knapper eller andre pyntegjenstander når du fullfører hekling for å sette en polert, etterbehandling på heklet hårhår.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------