Stilling: ovs0

Informasjon om Quilted Fabric

 

Typer og kvaliteter

Quilted stoff er enkelt laget. Den består av quilt batting og et lag av stoff over toppen. Lagene blir deretter sydd sammen, slik at de er klare til bruk. Det quiltede mønsteret syet på stoffet er vanligvis en rett fremad diamant eller firkantet design.

For enklere prosjekter, er quiltet stoff tilgjengelig med ferdig stoff på begge sider, og quiltbatteriet smeltet mellom dem. Du kan finne quiltet materiale med mange typer stoff. Dette inkluderer bomull, polyesterblandinger og jevn flannel.

Bruker

Lag kasteputer med to kvadrater av stoff. Stedmatter kan gjøres ved å kutte stoffet for å forme og avslutte kantene med forspenningstape. Varmeputer er praktisk ved å bruke en dobbel tykkelse av quiltet stoff for ekstra beskyttelse. I tillegg er quiltet stoff tilbys i hele paneler for baby eller fanget dyner. Å fylle en dyne er like enkelt som å trimme panelet til størrelse og avslutte kantene.

Fordeler og ulemper

Tid lagret er en av de mest fordelaktige fordelene ved å bruke quiltet stoff. Fordi stoffet er produsert i stor skala, holdes mangler i sømmen til et minimum. En ulempe ved bruk av quiltet stoff kan synes å være en markert økning i kostnaden av stoffet. Men ser man på den individuelle prisen på stoff og batting som brukes, er det vanligvis sammenlignbart. Forvasket stoff gir deg ikke mulighet til å bruke et quiltingmønster av ditt valg.

Vedlikeholdsinstruksjoner

På grunn av den avslappede vevet av flanellmateriale, bør quiltet flanell strykes før kutting. Sjekk individuelle vaske- og pleieinstruksjoner der du kjøper quiltmaterialet ditt. Vanligvis vil de ytre lagene av stoffet bestemme hvilken type omsorg som trengs.

Hvor å kjøpe

Quiltet materiale er lett tilgjengelig på stoffbutikker og online postordre. Innkjøp av stoffet i en detaljhandel gir deg muligheten til å sammenligne stoffene nært. Velg postordrehandlere har prøvekort tilgjengelig for kjøp, hvis du foretrekker å se produktet i hånden før du kjøper. Uansett hva du har valgt, er quiltet stoff verdt å undersøke. En gang sparer blant syngentusiaster er bruken av quiltet stoff. Lett tilgjengelig mest hvor som helst quiltingstoff er solgt, og pre-quiltet stoff gjør at crafteren kan frata kjedelig hånd- eller maskin quilting, samtidig som han ikke ofrer sluttresultatet av prosjektet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------