Stilling: ovs0

Ideer for å lage gaveposer

  Hjemmelagde gaveposer er en billig og kunstnerisk måte å skape attraktive beholdere ut av hverdagsartikler. Du kan lim, sy, veve og / eller male forskjellige materialer for å produsere nesten ethvert design. Passer for små såper eller en stor vinflaske, de dekorative posene kan ha en hvilken som helst størrelse eller form.

Simple Bag

Kombiner stoff, papir og bånd for å lage en enkel gavepose med en sjarmerende stil. Den lille posen består av en 1-fots firkant med dekorativt stoff, plassert mønster-siden ned, med en 1-fots firkant med vevpapir på toppen. Gaven sitter midt i vevpapiret og papiret / stoffet trekker seg opp rundt varen. Et tilsvarende bånd binder seg rundt posen, rett over gjenstanden, for å sikre at beholderen er lukket. Hjørnene på papiret og stoffet stikker opp over det bundet båndet for å skape et fritt trekk.

Monster Bag

Legg en sans for humor i din gave med en gavepose dekorert med et tegneseriemonster. Gaveposen består av en vanlig brun papirpose med de øverste hjørner kuttet bort for å danne en rund form. Rød filt trimmer den avrundede munnen av beholderen og den øverste delen av posen bretter seg ned.

To gigantiske googly øyne med brune følte øyenbryn og en rosa pom-pom nese dekorere den brettede fliken av papir. Hvitpapirstriangler stikker ut fra den røde trimmet kanten av foldet klaff for å skape utseendet på fangs. Et langt, ovalt stykke rosa felt stikker ut fra midten av munnen for å skape utseendet til en valplignende tunge.

Country Bag

Bruk filt, lim og garn til å lage en gavepose med en gammel -fylt landsstil. Den store posen består av en 1-fots med 4-fots stykke grønn filt foldet i halv for å lage en 1-fots med 2-fots sekk. Den øverste 1/2 tommers av den lange sekken bretter innover og garnsting gir en jevn kant.

Gul garn syr også feltkanten sammen for å lage en synlig søm på hver side. Et blomstformet stykke rødt stoff limt på forsiden og baksiden av posen gir en delikat dekorasjon. En knute med gult garn dekorerer midten av hver blomst. Et hvitt og rødt ternet bånd binder seg rundt toppen av gaveposen for å sikre at den er lukket.

Striped Bag

Bland fargerik innpakningspapir og en papirpose for å lage en koselig gavepose i alle størrelser. Beholderen består av en hvit papirkasse som dekkes av 1-tommers bredde av innpakningspapir. Hver limt stripe folder over toppen av posen, nedover siden, rundt bunnen og opp motsatt side med enden foldet over den øverste siden av posen.

De forskjellige pakkpapirstrimmene skaper et eklektisk stripet mønster på forsiden og baksiden av posen, slik at sidene blir hvite. Et tykt hvitt bånd binder seg rundt toppen av sekken for å sikre at den lukkes og utfyller hintene av hvitt på sidene.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------