Stilling: ovs0

Hvordan strikke hansker for nybegynnere

 

1.

Strikk en målerprøver sirkulært, ved hjelp av nålene du vil bruke til hanskene. De fleste av folks flate strikkmåler er forskjellig fra deres sirkelmåler, og selv den sirkulære måleren varierer avhengig av om de bruker en enkelt sirkulål eller nålpinner, så dette er nødvendig for å få riktig mål. Bruk strikk to, strikk to ribbinger (strikk to sømmer, deretter løft tau masker). Dette ribbingen gir robuste, men likevel fleksible, hansker. Målet sveiset strekkes litt, slik at ribbenene er synlige og ikke sunket inn i ribbingen.

2.

Mål hånden hele veien rundt på sitt bredeste punkt, rett over knoklene. Multipliser denne målingen med antall sting per tomme fra swatchen din. For eksempel, hvis hånden din er syv inches rundt, og måleren er fem masker per tomme, så må du kaste på syv ganger fem eller trettifem sømmer. Bruk en støpemetode som gir en betydelig, men likevel fleksibel base, for eksempel kabelgjennomføring Vær forsiktig så du ikke la strikkingen bli vridd.

3.

Bli med Legg inn masker og legg en markør på festet. Strikk i strikk to, strikk to ribber til stykket når bunnen av tommelen. Ikke øk eller reduser; ribben er fleksibel nok til å passe i hånden uten å skape hansken.

4.

Arbeid frem og tilbake, i stedet for i runden, for omtrent en tomme eller hvilken som helst dybde du vil at tommelåpningen skal være. Gjenta i neste rad og fortsett å jobbe i runden til du kommer halvtimet forbi toppen av knoklene dine.

5.

Løsne av hanskene i ribben mønster. Vev i endene av garnet usynlig ved hjelp av stoppningsnålen.

Tips og advarsler

  • Boucle eller pelslignende garn er ikke egnet for nybegynnere. < / li> Strikkehansker er en utfordring for mange begynnende strikkere på grunn av kompleksiteten ved å strikke fingrene, noe som krever at det arbeides med et svært lite antall masker på stramme. Spisse nåler er vanskelig å kontrollere for de som bare lærer å strikke, spesielt på tvers av små områder. Imidlertid er enklere, fingerløse hansker en ideell måte å begynne å lære å konstruere hansker mens du minimerer vanskeligheter. Fingerløse hansker har også fordelen av å være raskere å fullføre, og krever svært liten oppmerksomhet for mer erfarne strikkere, gjør dem til et godt oppdragsprosjekt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------