Stilling: ovs0

Hvordan lage tablettoppskrifter

 

1.

Velg din dekorative font eller last ned en bordskiltmal. Martha Stewart tilbyr mange flotte maler for bordskilt, som alle er gratis. Dekorative skrifttyper kan bli funnet gjennom mange elektroniske kilder; Noen er gratis, og noen er ikke. En mal vil være enklere å bruke enn å velge din egen skrift, men vil ikke være som tilpassbar. Hvis du har bestemt deg for å bruke din egen skrift, ordne oppsettet og skriv ut et eksempel. Når du er fornøyd med det ferdige oppsettet, går du videre til trinn 2.

2.

Skriv ut tavleplaten. Skrive ut på skrappapir for å sikre at skriveren er riktig kalibrert og at du er glad med det ferdige utseendet på tegnet ditt. Når du er fornøyd, skriv ut skiltene på din kraftige kardong.

3.

Klipp ut bordskiltene. Hvis du har brukt en forhåndsdefinert mal, skal kuttelinjene angis for deg. Hvis du har brukt din egen skrift, må du kanskje gjøre noen eksperimenter med å kutte forskjellige former. Bruk igjen skrappapiret til du er fornøyd med utseendet på det ferdige skiltet ditt.

4.

Legg de ferdige skiltene, trykt på kartong, inn i plasskortholderne og ordne dem på bordene dine. Dine tilpassede bordskilt er nå ferdige.

Tips og advarsler

  • Kits er tilgjengelige for å lage egendefinerte plateskilt. De kan bli funnet på håndverksbutikker eller på nettet, og inneholder vanligvis kort- og skiltmaler. Disse kittene kan gjøre prosessen enda enklere. Du kan pynte disse skiltene med noe annet element du vil ha. Alternativer inkluderer papirstanser, maling, glitter og små klistremerker, men mulighetene er uendelige.
  • Fra stedskort til tabellnummer er bordplattformene en flott måte å merke hvem, og hva som går til bordet. Fra formelle bryllup til uformell middag får sammenkomster, kan enhver hendelse dra nytte av vakre bordplatter. Disse instruksjonene lar deg lage skreddersydde bordskilt som kan gi all informasjon du vil, men er ideell for tabellnumre. Den beste delen - de er rimelige, og ingen vil noen gang vite at du har laget dem selv.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------