Stilling: ovs0

Hvordan lage metall smykker ringer

 

1.

Klipp et stykke 12 eller 16 gauge ikke-jernholdig metalltråd (for eksempel gull, sølv, kobber, messing eller nikkel sølv). Avhengig av størrelsen på ringen du vil bruke, bruk 16-tråds wire for en veldig tynn ring eller bruk 12-tråds wire for en tykkere ring. Du kan bruke hvilken som helst form av ledning, men runde eller halve runde er den mest behagelige for en ring.

2.

Mål ringestørrelsen din (eller ringens størrelse på personen for hvem du planlegger å ringe) ved hjelp av en standard ringemåler. Hvis du ikke har en ringmåler, ta en ring i den størrelsen du trenger, og skyv ringen på ringdornen din. Merk doren. Wrap ledningen rundt merkingen på ringdornen for å danne ringen. Vær forsiktig når du jobber med at du vikler ledningen i den størrelsen du trenger.

3.

Sett ledningen inn i en ring. Trekk ledningen med en ballpe eller danner hammer for å forme ledningen rundt ringdornen. Metal hammers vil gi et strukturert utseende til ringen. Du kan bruke en rawhide eller plastmallett til å danne ringen hvis du vil at ringen skal se jevnere ut.

4.

Fjern ringen fra doren. Skjær bort overflødig ledning med en smykker sag eller wire cutter. En smykker sag vil skape en renere kutt som er lettere å lodde, men mange nybegynnere finner en wire cutter enklere å bruke. Juster ringen slik at sømmen, stedet på ledningen du kutter, er flush. Fil og sand ledningen etter behov til sømmen på ringen er flush og ringen er helt rund. Det kan hende du må legge mye for å lage en flush søm hvis du kutter ledningen med wire cutters. Bruk parallelle tang og hammeren til å passe veldig godt til ringendene. Kontroller ringen for størrelse før du loddet.

5.

Legg ringen på loddeverket. Mal sømmen til ringen med fluss, et kjemisk rengjøringsmiddel som brukes ved lodding. Sett et lite stykke sølv loddetinn under ringenes sømme. Varm hele ringen med fakkelen din til loddet går og knytter seg til sømmen på ringen. Pickle ringen i et varmt sur bad for å fjerne stygge misfarvning til sølv forårsaket av oksydasjon mens lodding. Fjern ringen fra det varme pickle-badet og skyll ringen i en blanding av romtemperaturbakepulver og vann.

6.

Fil og sand den loddede sømmen til ringen til det er glatt. Bruk filene dine til å fjerne overflødig lodd. Bruk vått / tørt sandpapir for å fjerne merkene som oppstår ved arkivering og under lodding. Begynn med 220-grit våt / tørr sandpapir. Bytt til 400 grit, 600 grit og 800 grit sandpapir til ringen er høypolert. Du kan bruke et roterende verktøy og sandpapir for å fremskynde prosessen. Du kan også bruke en polermaskin og tripoli, hvite diamanter og røde rougeforbindelser for å polere ringen.

Tips og advarsler

  • Ta forholdsregler for brannvern når du bruker en fakkel. Arbeid kun i godt ventilert rom. Loddetråd på et metall, brannfarlig overflate. Sørg for at brannslukkeren er klar ved lodding.
  • Vær forsiktig når du arbeider med kjemikalier. Bruk vernehansker og briller. Etikett kjemikalier, slik at de ikke misbrukes. Oppbevar kjemikalier vekk fra barn og kjæledyr.
  • Ringgjøring har forandret seg lite siden mannen oppdaget brann. Du kan finne eksempler på komplekse eller enkle ringer ved hjelp av metallsmøringsteknikker i museer rundt om i verden. Du kan lage din egen metallring med samme teknikker som metalsmiths har brukt i generasjoner. Finn metalmithing forsyninger på din lokale maskinvarebutikk og smykker-making forsyning butikk.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------