Stilling: ovs0

Hvordan lage melkekartongspillstykker

  Skyll melke kartongene med såpe og varmt vann.

2.

Åpne seks halvlange melkekartonger langs sømene og legg dem flatt. La kartongene tørke over natten.

3.

Trim de ujevne delene av en kartong for å lage en flat firkant. Bruk en merkepenn eller blyant for å lage linjer 1/2-tommers fra høyre til venstre og topp til bunn for å lage et 'gå' bord. Hvis du bruker syv like fordelte linjer i hver retning, kan brettet doble som en sjakk eller et sjakkbrett.

4.

Mal alternerende firkanter i mørke og lyse farger etter eget valg og la tørke over natten.

5.

Klipp 98 sirkler med 1/2-tommers diameter fra den andre og tredje melkekartongene. Del dem i to sett med 49 sirkulære eller firkantede spillbrikker og lakk dem to forskjellige farger. Tillat å tørke over natten. Oppbevar i separate plast glidelås poser merket 'go.'

6.

Klipp 24 sirkler med en tomme diameter fra den fjerde melkekartongen. Mal 12 av dem en lys farge etter eget valg og de andre 12 noen mørk farge. Tillat å tørke over natten.

7.

Arbeid utendørs eller i et godt ventilert område. Ecohaus-personalet anbefaler at du peker på en vifte mot deg fra tvers av rommet for å blåse frisk luft mens du maler. Stencil en krone ved hjelp av gullspraymaling på den ene siden av hvert spillstykke og la tørke fire til seks timer. Oppbevar i separate plast glidelås poser merket 'checkers.'

8.

Klipp 32 sirkler med 3/4-tommers diameter. Mal halvparten av sirklerne rød eller svart og halv sirkler hvitt eller krem. Stencil en høy krone på en sirkel fra hver fargesett for konger. Bruk en annen mindre kronestensil på en sirkel fra hvert sett til dronningene.

9.

Stencil et hesthodet på to sirkler fra hver fargegruppe for ridderne. Stencil et slottetårn på to sirkler fra hver fargegruppe for rooks og en kryssstensil for to biskoper hver. Oppbevar brikkene i glidelåsposer med plast merket 'sjakk'.

Når du vil spille et brettspill og oppdage manglende brikker, kan det ødelegge moroa. Med litt maling og noen få stenciler kan du lage tre favorittbrettspill du kan ta hvor som helst.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------