Stilling: ovs0

Hvordan lage justerbare stropper

 

1. Bruk saks, klipp båndet til en lengde en og en halv ganger median ønsket lengde på stroppen.

2.

Smelter endene på båndet i flammen fra en kamp eller lettere for å smelte nylon og forhindre raveling og fraying. Dust slutten på en fuktig svamp for å stoppe brenningen når endene er tilstrekkelig smeltet.

3.

Trekk båndet gjennom begge sporene i lysbildet, og trekk lysbildet til midt på stroppen.

Trekk en ende av båndet via D-ringen eller annen maskinvare på kameraet, kikkerten eller annet element som du gjør justerbare stropper.

5.

Vri båndet slik at midtstøtten på lysbildet vender opp. Trekk den ene enden av båndet under senterbøylen (mellom senterbøylen og båndet som tidligere er trådt gjennom lysbildet) og opp og ut av lysbildet.

6.

Gjør de resterende Gratis ende av din båndbelte gjennom D-ringen på den andre siden av elementet som du lager disse justerbare stroppene på. Fest stroppen ved å stikke enden på stroppen til hovedremmen, sy gjennom begge lagene, i et X-formet stingmønster.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil bruke disse justerbare stroppene på en veske, duffel, tote eller veske som ikke allerede har D-ringer, kan du løse nylonbinder gjennom en D-ring og sy båndet til kantene på toppen av posen.
  • Hvis du har et kamera, et kikkert eller en stor tote bag som ville være perfekt hvis du bare kunne justere stroppene, er dine bekymringer over. Du kan lage en tilpasset justerbar stropp med nylonbånd som er tilgjengelig på gården på stoffet og håndverk butikker. Ta med varen til butikken med deg slik at du kan velge en passende farge og bredde.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------