Stilling: ovs0

Hvordan lage hjemmelaget såpe skum bedre

 

1.

Sett på sikkerhetsutstyret og sett sammen alle nødvendige materialer. Plasser oljene i potten eller doble kjelen, og før dem gradvis til en temperatur på 135 grader F, rør om og om. Flytt gryten bort fra varmen og slå av komfyren.

2.

Hell vannet i bollen. Med ekstrem forsiktighet, hell sakte lugen i vannet. Ta deg tid med dette trinnet.

3.

Legg langsomt luggblandingen til oljene i gryten. Rør raskt, men uten sprut, i 10 minutter. Fjern skjeen og bland i fem minutter med stavblenderen.
Stopp ved 'spor', eller når strimler av blandingen hviler på overflaten når du løfter blenderen ut under omrøring.

4. Legg til ytterligere ingredienser som essensielle oljer eller fargestoffer til den varme såpen og rør for å blande dem jevnt. Linj en trekasse, eske eller stor såpeform med cellofaninnpakning. Hell eller skyll såpen i muggen, dekk med endene av viklingen tett, og la cellofaninnpakket såpe kurere i opptil to dager.

5.

Unwrap og unmold din såpe. Det skal fortsatt være mykt, men vil fullføre herding ved tørking helt utenfor formen. Klipp såpen i barer med en stor kniv.

6. Legg såpestangene på et litt forhøyet bakstativ i minst 30 dager i et område med lav luftfuktighet. Når stengene herder grundig, bør de gi like under 5 kg. såpe.

Tips og advarsler

 • Sørg for at arbeidsområdet er ventilert med mye frisk luft som sirkulerer i rommet.
 • Hold barn og kjæledyr unna mens du bruker lut. Plasser ubrukt lut på et sikkert sted utenfor rekkevidde.
 • Legg aldri vann direkte til lut. Legg langsomt lugen i stedet for vannet. Unngå sprut for å redusere sjansen for å skaffe seg desinfiserende brannsår.
 • Mål vannet og lugen i separate beholdere. De blir overopphetet raskt på egen hånd når de kombineres, og kan forårsake alvorlig skade på deg hvis du ikke er forsiktig.
 • Soap crafters spør ofte hvordan man kan forbedre deres såpe s lather. Dette gjelder spesielt i de tidlige / mellomliggende stadiene av hjemmelaget såpeproduksjon. Nøkkelen til å lage såpe som gir en rik skum ligger i to områder: typer oljer som brukes, og forholdet der de er tilsatt. Visse oljer inneholder høyere grader av vegetabilske lipider eller fettsyrer. Jo mer konsentrert lipidene er, desto bedre vil oljerne saponify, eller bli såpe når de blir utsatt for vann og natriumhydroksyd (lut). gjør såpe som er bedre, bruk et forhold på 4/5 basolje (vanligvis olivenolje) til 1/5 rikere oljer som saponify godt. Blant de beste oljene til dette formål er ricinusolje, palmeolje, avokadoolje og kokosnøttolje. Du kan legge til en hvilken som helst kombinasjon av disse til en baseolje i en såpeoppskrift, så lenge de utgjør minst 1/5 eller 20 prosent av den totale oljen som brukes. Natriumlaurylsulfat blir vanligvis tilsatt til detaljhandel såper for å generere mer skum , men er vanligvis uønsket i hjemmelaget såpe på grunn av at den er en kjent al lergen. Tillat en måned å lage lårbasert såpe.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------