Stilling: ovs0

Hvordan lage hjemmelaget India blekk

 

1.

Legg kullasken i den lille bolle. Pass på at bollen du velger, er en som du ikke har å tenke på å ha farget.

2.

Hell det destillerte vannet i bollen med asken. Ikke legg den til for fort, eller det vil glide på arbeidsflaten din. Det vil se suppe og noe av asken vil begynne å flyte.

3.

Rør asken og vannet med den harde børsten. Blandingen vil begynne å se blekk, som er hva du vil. Rør til alle klumper er borte, og det er en fin jevn tekstur.

4. Legg til dråpen eddik. Dette er bare for å skape stabilitet i blekk når det er tørket. Bland godt inn i vann- og askeoppløsningen slik at den er grundig innarbeidet. Blekk er nå klar til bruk.

5.

Legg inn blekk i en Mason-krukke. Jo tettere lokket på masonburken blir bedre. Hvis du kan, kan du finne et av disse glassene som er keramisk istedenfor glass.

Tips og advarsler

 • Hvis blekket ditt begynner å klumpes, legger du til en dråpe av vann og bland det rundt. Dette vil løsne opp blandingen og gjøre den mer brukbar.
 • Bruk en mørk krukke eller beholder for å holde blekk i. Det vil vare lenger.
 • Hold et serviett eller noe å rengjøre Skyll flasken før hver bruk for å sikre at blekket er blandet.
 • Hold deg borte fra sollys og varme. Det vil få blekk til å fordampe raskt.
 • Hvis blekket er skilt, bruk det ikke. Rist det først for å rekonstituere, hvis dette ikke virker, legg til en dråpe vann. Hvis det ikke virker, gjør du en ny serie.
 • India blekk, eller indisk blekk eller kinesisk blekk, er en av de vanligste blekkene som brukes i dag i kalligrafi, tegning og hjem eller fengsel tatovering. Det er enkelt å lage og enkle å bruke. Det brukes oftest når du gjør penselarbeid eller tegner tegneserier. India blekk er en av de mest foretrukne blekk å bruke fordi det er permanent og enkelt å lage fra ingredienser du kan finne hjemme.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------