Stilling: ovs0

Hvordan lage hårbuer med Alligator Clips

 

Fôr Alligator Clip

1.

Se på endene på din 5-tommers stripe med grosgrain-bånd ved å raskt berøre dem til en varm lettere. Båndet skal smelte, men ikke brenne. Forsegling av båndet på denne måten forhindrer grosgrain fra fraying.

2.

Påfør en strimmel varm lim til innsiden av toppen av krokodillen. Utformingen av toppen av klippet varierer fra produsent, men det vil fremgå som det øverste avsnittet når du håndterer klippet.

3.

Sett båndet i lengderetningen på varm limet delen av klippet, sørg for at den er sentrert jevnt. Ikke klipp båndet.

Legg en annen strimmel med varmt lim på toppen, utenfor alligatorklippet (rett over båndet du bare limt) og senter den bånd i lengden på klippet.

5. Fortsett å bruke lim og plassere båndet rundt utsiden av krokodillen, ned til bunnen av 'håndtaket' delen av klippet at du trykker for å åpne og lukke klippet. Dekk toppen, siden og bunnen av håndtaket. Ikke vær bekymret for å feste bunnen av klippet, du vil ikke kunne se den når den er i håret. Klipp båndet.

Legge bue

1.

Kutt 18-tommers stykke grosgrain bånd i halvparten. Etter å ha klippet den, vil du ha 2 stk. 9-tommers lang grosgrain-bånd.

2.

Se på endene på grosgrainbåndene ved å berøre dem til en varm lettere.

3.

Finn midtpunktet på en 9-tommers stykke grosgrain bånd. Bring endene av båndet til dette midtpunktet og hold dem på plass.

4.

Brett denne lengden på båndet i halvparten. Endene dine vil nå bli smeltet inn i båndet.

5. Hold kollisjonspinnen ved å stikke den med en syål eller med en liten skive med varmt lim plassert på innsiden av fold.

6.

Gjenta denne samme prosessen med ditt andre stykke 9-tommers grosgrain-bånd. Når du er ferdig, vil du ha to løse løkker med bånd. Disse sløyfer blir bue.

7. Legg de to løkkene av bånd, den ene på toppen av den andre, slik at de danner en 'X' -form. Denne 'X' vil være din bue. Når du er fornøyd med bueformen, pierce den med syålen eller fest den med litt varmt lim for å holde på plass.

8.

Kutt en lengde av tråd for å knytte seg rundt midtpunktet på bauget. Midtpunktet er hvor grosgrainene møtes. Wrap tråden rundt dette punktet fire eller fem ganger og fest tråden ved å knytte den på baksiden. Klipp ut eventuelle resterende løs tråder.

Legg et dab med varmt lim på midt foran på buen og legg til knappen. Knappen skal dekke eventuelle stygge områder som er opprettet når du bundet bauget sammen

Legg en prikk med varmt lim på baksiden av buen og legg den på utsiden av krokodillen.

Tips og advarsler

  • Du kan lage større eller mindre buer ved å endre lengden og bredden på grosgrain-båndet.
  • Vær forsiktig når du arbeider med varme limpistoler, som navnet antyder, de blir veldig varme og kan brenne deg.
  • Boutique-stil hårbuer er et populært tilbehør for jenter, fra spedbarn til pre-tenåringer. Med disse fullt tilpassbare, gjør-det-selv hårbuene, kan du opprette rimelige hårtilbehør for å passe nesten alle antrekk. Disse hjemmelagde buene bruker en lined alligator klips, som bidrar til å gjøre dem glidende, mens du legger til det profesjonelle utseendet på den ferdige baugen. Dine venner og familie vil tro at disse buene var et dyrt kjøp av butikker - og det er ingen grunn til å gi dem beskjed om noe annet.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------