Stilling: ovs0

Hvordan lage et papir Tyrkia midtpunkt

 

1.

Spor hånden to ganger på et rødt, oransje og gult stykke konstruksjonspapir. Du vil få seks håndtrykk.

2.

Klipp hånden utskrifter med saks.

3.

Stabel alt hånden skriver sammen i rekkefølgen rød, gul, oransje, rød, gul og oransje.

4.

Vift ut stakken med hånden, slik at den ser ut som kalkunfjær. /p>

5.

Staple hånden skriver sammen i denne viften med noen stifter langs bunnen av håndflaten.

6.

Kutt en gourdform som er en tomme kortere enn håndutskriften din. En kalebass ser ut som en mindre oval form som er stablet, overlappende, på toppen av en større oval form. Dette vil være kalkunens kropp.

Stift gourdformen til fjærene, med den brede enden av kalebassen i bunnen, på samme sted hvor du limte fjæren sammen.

Lim øynene til kalkunens hode med håndflis.

9.

Klipp en rød squiggle som er omtrent 1 1/2 lang og 1/4 av en tommers bred fra rødt byggepapir. Klipp en nebb for kalkunen din som er omtrent 1/2 tommer bred langs toppen og 1/2 tommer høy fra oransje byggepapir.

10.

Lim orange oransje til kalkunens hode og deretter røde rynker, som er kalkunens vattle, på kalkunens ansikt som henger rett ved siden av nebbet.

Lag en annen kalkun på samme måte.

12.

Klipp en 6 1/4-for-1-tommers stripe av plakatbordet.

13. < / p>

Sett de to kalkuner tilbake og tilbake, med stripen av plakatbrettet mellom de to som løper horisontalt langs bunnen. Plakatbordet kommer til å stikke ut langs kalkunerens sider. Klemmere kalkuner og plakatbrett sammen to ganger. Lim de to kalkuner sammen med et lite håndtak lim over plakatbrettet.

14.

Klipp to stykker brunt papir som er 3 1/8 ved 20 tommer.

15.

Legg sammen de to stripene av brunt papir slik at hver brett er en tomme dyp. Skrør disse brettene med en benmappe. d innebærer å brette den første tommelen i en retning og den neste tommelen i den andre retningen, fortsetter til hele papiret er brettet.

16. Lim en ende av en stripe til bunnen av kalkunkonstruksjonen slik at kanten av papiret strekker seg opp med kanten av plakatbrettet. Papirstripen må være orientert slik at brettene går opp og ned, ikke inn og ut.

17.

Lim den andre enden av den samme stripen til den andre enden av den samme siden av plakatbrettet, så stripe fans ut i en halv sirkel.

18.

Lim den andre trekksprekkkassen til den andre siden av kalkunkonstruksjonen slik at der er en full trekksprekk brettet rundt kalkuner slik at de står opp.

Centerpieces legger innredning og moro til et spisebord for enhver hendelse. Lag ditt eget papir kalkun senterverk for å kle opp din Thanksgiving middagsbord, eller som en del av bordet dekor for et fall middagsselskap. Få barna involvert i å gjøre disse ganske enkle å lage centerpieces.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------